Bradley Cooper și Lady Gaga sunt în continuare la fel de apropiați

Zvonurile despre o posibilă relație între Bradley Cooper și Lady Gaga continuă să apară, iar surse apropiate au făcut primele declarații despre prietenia celor doi.

Bradley Cooper și Lady Gaga sunt în continuare la fel de apropiați

În ultimele luni întreaga lume a fost de părere că Bradley Cooper și Lady Gaga ar avea o relație în secret, iar despărțirile celor doi actori de partenerii lor au accentuat aceste zvonuri.

Cu toate acestea, se pare că Bradley Cooper și Lady Gaga sunt în continuare prieteni și nimic mai mult.

Potrivit unei surse citate de ET, Bradley Cooper se concentrează asupra carierei și asupra creșterii fiicei sale după despărțirea recentă de Irina Shayk. Cei doi au format un cuplu timp de 4 ani și au împreună o fiica, Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

„Bradley și Irina se simt mai liberi și sunt ușurați că pot găsi timp să se ocupe de cariera lor și să petreacă timp alături de fiica lor. Ei sunt 100% de aceeași părere în ceea ce privește creșterea fiicei lor, dorind ca aceasta să fie fericită și bine îngrijită”, a declarat sursa.

Aceeași persoană a declarat că amândoi sunt conștienți că este foarte important ca fiica lor să aibă ambii părinți prezenți în viața ei. „Amândoi au job-uri care le consumă timpul și să împartă custodia va fi cea mai bună situație pentru ei. Să iasă la întâlniri nu este o prioritate acum pentru niciunul dintre ei, principala lor preocupare fiind fiica lor și cariera.”

Între timp, alte surse confirmă că Bradley Cooper și Lady Gaga sunt în continuare prieteni buni, însă nu au o relație. „Despărțirea a fost dureroasă și nu este o prioritate pentru Bradley Cooper să înceapă o nouă relație, însă el și Gaga au o prietenie puternică. Bradley și Gaga speră să lucreze din nou împreună și prietenii lor cred că în prezent cei doi sunt doar foști colegi și buni prieteni.”

O altă sursă a declarat recent pentru ET că atât Shayk, cât și fostul logodnic al lui Lady Gaga, Christian Carino, au simțit că relațiile lor au avut de suferit din cauza pasiunii pe care Bradley și Lady Gaga o au pentru munca lor.

„Christian și Irina au multe în comun, amândoi simt că au pierdut dragostea din cauza muncii neîntrerupte și a dedicării pe care au arătat-o partenerii lor carierei.”

În plus, se pare că Bradley și Irina s-au distanțat deoarece el era mult mai preocupat de „A Star is Born”. „După ce filmul a fost complet, Bradley s-a implicat foarte mult în promovarea filmului, în timp ce Irina s-a concentrat asupra copilului. S-au certat o perioadă îndelungată de timp, iar acest lucru le-a afectat viața de familie. Relația lor nu a funcționat deoarece Irina căuta mai mult o viață de familie”, a declarat o sursă.

Citește și:
Motivul pentru care Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people