Bindi Irwin, video emoționant despre Steve Irwin

La aproape 12 ani de la moartea tragică a lui Steve Irwin, Bindi Irwin, fiica acestuia în vârstă de 19 ani, a împărtășit un video în care tatăl ei vorbește despre munca sa.

Bindi Irwin, video emoționant despre Steve Irwin

Bindi Irwin a distribuit un video cu interviul tatălui său, acesta vorbind despre moștenirea pe care o lasă copiilor.

„Când copiii mei vor putea lua ‘mingea de fotbal pe care eu o numesc conservarea florei și faunei sălbatice și vor putea alerga cu ea, când vor fi pregătiți să conducă misiunea noastră de conservare, atunci mă voi da la o parte bucuros”, a spus Steve până să fie copleșit de emoții. „Și vă garantez că o să fie cel mai mândru moment din viața mea. Munca mea se va sfârși atunci, și doar atunci voi știi că mi-am atins scopul suprem – să pot să stau deoparte și să îi las pe ei să contiune misiunea mea.”

Bindi a fost în mod evident emoționată de vorbele tatălui ei.

„Nu cred că voi putea să descriu vreodată valul de emoții din sufletul meu la sfârșitul filmulețului” a scris aceasta pe Twitter. „Tatăl meu, eroul meu. Îți promit că voi face tot ce îmi stă în putere ca să te fac mândru, și mă voi asigura că voi duce la capăt misiunea ta”.

Russell Crowe a fost de asemenea mișcat de filmuleț, pe care l-a descris ca fiind un moment demn de Super Bowl. Crowe a postat un mesaj pe Twitter despre Steve, prieten cu Crowe, pe care îl considera un tip de nota 10, plin de energie și de iubire, cu un simț al umorului desăvârșit.

Filmulețul cu Irwin a ieșit la iveală tocmai acum, când fiica acestuia, împreună cu fratele ei, Robert, și mama ei, Terri, își unesc forțele cu Animal Planet pentru a crea proiecte care se concentrează asupra conservării animalelor sălbatice.

Citește și:
Cum arată acum fiica lui Reese Witherspoon. Are 18 ani și este model în cea mai nouă campanie Rodarte

Text: Catinca Sulea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people