Bijuteriile purtate de Meghan Markle ar putea indica luna în care se va naște viitorul ei copil

Ar putea bijuteriile purtate de Meghan Markle în turneul regal să ascundă mai multe indicii despre sarcina ei?

Bijuteriile purtate de Meghan Markle ar putea indica luna în care se va naște viitorul ei copil

De la anunțul făcut de Palatul Kensington au apărut numeroase teorii despre sarcina lui Meghan Markle. Dacă ne-am obișnuit ca în cazul fiecărui bebeluș din familia regală să apară o mulțime de păreri în privința numelui, de data aceasta se pare că foarte multe persoane sunt convinse că și bijuteriile purtate de Meghan ascund un indiciu important despre luna în care se va naște viitorul copil al Ducelui și Ducesei de Sussex.

Așa cum știm deja, în anunțul oficial s-a precizat că Meghan va deveni mamă în primăvara anului viitor, însă toată lumea este curioasă să afle despre ce lună este vorba. Astfel, cei mai entuziaști fani ai familiei regale s-au gândit că pot obține această informație privind inelele purtate de Meghan Markle în Sydney.

Ideea lor nu este atât de neobișnuită dacă ne gândim că Harry și Meghan au mai purtat în trecut bijuterii (brățări din mărgele) care indicau că formează o relație (în 2016, când acest lucru nu era încă oficial). Atunci fosta actriță a fost surprinsă purtând și un lanț cu literele „M” și „H”.

Așadar, ce anume i-a făcut pe fanii cuplului să se gândească că avem un indiciu? Ei bine, la evenimentul Jaguar Land Rover Driving Challenge din cadrul Jocurilor Invictus din Sydney, Meghan a avut o ținută casual pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare cateye și trei inele din aur reciclat de 18K, unul cu un diamant, altul cu un safir albastru și altul cu un smarald.

https://www.instagram.com/p/BpXaI7Th-XY/?tagged=meghanmarkle

Aceste pietre sunt cele care ar putea conține un indiciu. Safirul ar putea indica piatra specifică lunii de naștere a Prințului Harry, smaraldul luna august, luna de naștere a Ducesei de Sussex, iar diamantul poate reprezenta luna aprilie, așadar aceasta fiind considerată luna în care Meghan va deveni mamă.

Ulterior, în cadrul vizitei în Tonga, Ducesa de Sussex a purtat doar inelele cu safir și diamant, iar fanii au fost convinși astfel că aprilie este luna în care familia regală va avea un nou membru.

Citește și:
Sarcina lui Meghan Markle este considerată a fi geriatrică' – ce înseamnă acest lucru

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people