Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre relația dintre Donald și Melania Trump

Contrar tuturor zvonurilor vehiculate de-a lungul timpului, Donald și Melania Trump „au o relație foarte apropiată”, afirmă Stephanie Winston Wolkoff.

Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre relația dintre Donald și Melania Trump

Stephanie Winston Wolkoff, fosta prietenă și consilieră a Melaniei Trump, a vorbit în cadrul HollywoodLife Podcast despre cum arată cu adevărat relația dintre Melania și Donald. Se pare că, în ciuda tuturor zvonurilor care susțin fie că cei doi nu au un mariaj fericit, fie că sunt în pragul despărțirii, relația dintre ei este una extrem de apropiată.

„Cred că există această înțelegere între ei, care e mai degrabă o simplă privire. Cred că modul lor de a-și arăta afecțiunea unul față de celălalt constă în faptul că ea îi spune lui cât de minunat și de grozav este.”

Stephanie a povestit și că Donald Trump are nevoie în mod constant de aprobarea soției sale, cerându-i de fiecare dată părerea. „Eram în mașină cu ea și reveneam la New York din DC, iar Donald se afla la un miting. Primul telefon pe care el îl dădea era către ea, mereu, indiferent unde se afla. Iar primul lucru pe care i-l spunea era: «Hey, iubito, cum m-am descurcat?» Ca și când ar fi vrut aprobarea ei.”

De asemenea, Winston Wolkoff a mărturisit și că între cei doi există o conexiune puternică, ce poate fi observată cel mai bine atunci când cei doi se privesc. „Și nu am conștientizat asta, dar când le observi contactul vizual și privirile seducătoare, e mai mult decât orice altceva.”

Fosta prietenă a Melaniei a dezmințit zvonurile potrivit cărora cei doi sunt pe cale să divorțeze, afirmând chiar că „de fapt, au o relație foarte apropiată. Discută lucrurile foarte deschis, dar strategic. Nu țipă, nu urlă, nu se ceartă, sau cel puțin eu nu am fost martoră la așa ceva. Există o strategie în relația asta. E o căsnicie în care totul este planificat.”

Aceasta a mai adăugat și că toate ipostazele în care Melania și Donald Trump sunt văzuți perfect sunt de fapt calculate și făcute cu un scop bine gândit.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chiar și momentele în care Melania refuză să îl ia de mână pe fostul președinte în timpul unui eveniment public fac parte dintr-o strategie. Iar scopul lor este de a atrage atenția publicului asupra acestor detalii și de a-i îndepărta de la lucrurile cu adevărat importante, explică Stephanie. „Tot ce fac are un scop, și chiar dacă pare greu de crezut, este adevărat”, a concluzionat fosta prietenă a Melaniei.

Citește și:
Next it girl: Ella Emhoff e gata să cucerească lumea modei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video