Angelina Jolie vorbește despre incidentul mortal provocat de Alec Baldwin

Angelina Jolie a spus că este „foarte atentă” cu armele pe platourile de filmare.

Angelina Jolie vorbește despre incidentul mortal provocat de Alec Baldwin

Afectată de tragedia operatoarei Halyna Hutchins, împușcată accidental pe platoul de filmare de către Alec Baldwin, Angelina Jolie a vorbit recent despre experiența ei cu siguranța armelor la Hollywood.

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii”, a spus vedeta din Eternals pentru UK Times. „În acest moment, durerea și tragedia acelui accident trebuie să fie destul de copleșitoare.”

„Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez mult cu arme”, a precizat actrița cunoscută pentru rolurile ei în filme de acțiune.

Actrița a spus că este întotdeauna atentă să verifice armele atunci când regizează un film. Ea a subliniat că procedurile standard trebuie luate foarte în serios.

Alec Baldwin s-a retras în Vermont cu soția lui, Hilaria, de când producția Rust s-a oprit, pe perioadă nedeterminată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși nu are voie să dea declarații presei în timp ce ancheta este în plină desfășurare, Baldwin a făcut câteva comentarii despre Halyna, pe care a numit-o prietena sa.

„O femeie a murit. Era prietena mea. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări am fost cu ea la cină. Eram o echipă foarte unită când acest eveniment oribil a avut loc.”

Actorul a adăugat și faptul că este „foarte îngrijorat' pentru familia Halynei și că vorbește în mod constant cu soțul acesteia, Matthews.

Avocatul armurierei Hannah Gutierrez a precizat pentru presă că aceasta îşi lua slujba în serios și că le-a oferit actorilor din Rust un instructaj, făcând „tot ceea ce i-a stat în putere să asigure siguranţa pe platoul de filmare”. Acesta a mai spus că Gutierrez a lăsat arma nesupravegheată vreo două ore înainte de a i-o da lui Baldwin, timp în care nu e exclus ca cineva să fi introdus un glonț adevărat.

Cu toate acestea, noi și noi angajați de pe platou ies în față pentru a declara că adevărata cauză a tragediei este insistența cu care producătorii au încercat să reducă din costuri și să o ia pe scurtături.

Citește și:

Ultima fotografie cu operatoarea Halyna Hutchins pe platoul filmului Rust, înainte de a fi împușcată accidental de Alec Baldwin

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video