Andreea Marin a vorbit, în premieră, despre noul bărbat din viața ei, în cadrul unei emisiuni televizate

Andreea Marin a dezvăluit câteva informații despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește în ultima perioadă.

Andreea Marin a vorbit, în premieră, despre noul bărbat din viața ei, în cadrul unei emisiuni televizate

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', care se va difuza duminică, de la ora 16:30, pe postul Antena Stars, Andreea Marin a vorbit, în premieră, despre noul bărbat din viața ei cu care trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Marin nu s-a ferit să povestească lumii despre fericirea pe care o trăiește în ultima perioadă, datorită noii relații pe care o are, și despre stilul de viață pe care l-a adoptat.
Începând de la faptul că își dorește să se deconecteze total de rutina de zi cu zi la sfârșit de săptămână, Andreea Marin a dezvăluit și câteva detalii despre cum reușește să facă în așa fel încât noua relație să funcționeze cât mai bine.

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm impreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru impreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viață îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit', a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii.

Emisiunea a fost filmată chiar în casa Andreei Marin și vedeta a povestit cum decurge viața ei în prezent dar a dezvăluit și câteva detalii din trecut.

Citeste si:
Andreea Marin despre #MeToo: „A vorbi este primul pas'

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people