Adelina Chivu, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Cristi Chivu, după 15 ani de căsătorie: „Ne mai certăm, dar nimic grav”

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai îndrăgite, dar și discrete cupluri și au împreună două fete, Natalia și Anastasia.

Adelina Chivu, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Cristi Chivu, după 15 ani de căsătorie: "Ne mai certăm, dar nimic grav"

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună două fete, pe Natalia, în vârstă de 14 ani, și Anastasia, în vârstă de 12 ani. Ei locuiesc de mulți ani în Italia, acolo unde cele două fetițe studiază la la Școala Americană din Milano.

Adelina Chivu a fost învitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, show prezentat în acest moment de Adela Popescu, buna ei prietenă. Adelina Chivu a vorbit deschis despre familia ei, dar și despre relația cu Cristi Chivu, după 15 ani de căsătorie.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse (n.red – relației). Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. M-am speriat, dar am avut noroc că a fost un bebeluș foarte bun”, a dezvăluit Adelina în cadrul emisiunii.

Adelina Chivu a vorbit cu nostalgie și despre primele întâlniri cu cel care avea să îi devină ulterior soț.

„Pe la primele întâlniri am fost la un lanț de patiserii și am luat niște plăcinte să mâncăm. Am stat în mașină câteva ore. O doamnă de acolo i-a spus: ‘vai, să nu te deochi ce semeni cu Chivu'”, a povestit ea.

Soția lui Cristi Chivu a vorbit sincer și despre lucrurile care o deranjează la partenerul ei de viață.

„Bineînțeles că sunt lucruri care mă enervează! Sunt convinsă că și el ar spune același lucru dacă ar fi întrebat de mine. Într-o căsnicie, nu cred că trebuie să iubești defectele partenerului, trebuie doar să i le tolerezi”, a recunoscut Adelina.

Adelina și Cristi Chivu sunt foarte mândri de cele două fiice ale lor, Anastasia, fata cea mică a lor, chiar debutând în actorie la numai 10 ani. Ea a putut fi văzută în serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, în care a interpretat rolul Dianei, sora lui Lucian (Daniel Nuţă).

„Ea de când era micuță îmi arăta că poate să plângă la comandă, a fost cu tatăl ei pe niște platouri de filmare, i-am spus, dacă vrei pot să te ajut să fii și implicată, nu doar în vizită și inițial am crezut că e vorba despre ceva foarte mic, mai mult o animație, ca să își dea ea seama dacă îi place sau nu și când am primit scenariul, am văzut că avea vreo cinci episoade și foarte multe replici”, a declarat Adelina despre primul rol în care joacă Anastasia Chivu, care a adăugat și că primul job al fiicei sale a speriat-o puțin. „Un pic m-am panicat, pentru că nu ştii cum reacţionează un copil. Se poate bloca, dar a fost minunată”, a declarat aceasta.

Citește și:
Shakira, în conflict cu mama lui Pique. Gestul ciudat al cântăreței a surprins o lume întreagă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people