Adele, în lacrimi pe Instagram. Ce anunț a făcut artista

Adele a anunțat în lacrimi că e nevoită să își amâne concertele din Las Vegas.

Adele, în lacrimi pe Instagram. Ce anunț a făcut artista

Adele a anunțat pe contul său de Instagram că e nevoită să își amâne concertele din Las Vegas. Acestea ar fi trebuit să înceapă vineri, 21 ianuarie, însă, din cauza pandemiei, echipa sa nu a reușit să le organizeze la timp.

„Bună! Îmi pare tare rău că spectacolul meu nu e gata. Am încercat absolut tot ce ne-a stat în putinţă să-l organizăm la timp şi să fie suficient de bun pentru voi, dar am fost absolut distruşi de întârzierile de livrare şi de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid şi a fost imposibil să terminăm show-ul”, a spus Adele în lacrimi într-un clip video pe care l-a postat pe contul său de Instagram.

„A fost imposibil să termin show-ul și nu vă pot da ce am acum. Sunt obosită. Îmi pare rău că vă anunț atât de târziu. Suntem treji de peste 30 de ore încercând să ne dăm seama ce putem face. Sunt atât de supărată şi jenată şi îmi cer scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a ajunge la concert. Îmi pare sincer rău.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Artista a adăugat și că spectacolele vor fi reprogramate, urmând să anunțe cât mai curând noile date.

„Ne ocupăm de asta. O să reprogram toate datele și o să îmi termin show-ul și o să îl fac așa cum trebuie”, a mai spus Adele.


Cântăreața a lansat recent cel de-al patrulea album al său, intitulat „30”, care s-a clasat pe primul loc în topurile din 30 de ţări şi care este deja cel mai bine vândut album al anului 2021.

Adele, cunoscută pentru faptul că-și intitulează albumele în funcție de vârsta pe care o are la lansarea lor, are acum 33 de ani, dar 30 a fost un număr important pentru ea.

Privind în urmă la ce a însemnat pentru ea anul 2019, cel în care a divorțat de Simon Konecki, ea a scris pe Instagram, la împlinirea a 31 de ani:

„La 30 de ani am fost atât de greu încercată, dar îmi asum asta și fac tot posibilul să învăț. Indiferent cât de mult trăim, viața este constantă și complicată uneori. M-am schimbat drastic în ultimii câțiva ani și încă mă schimb și este în regulă. 31 va fi un an important și îl voi petrece pe tot concentrându-mă asupra mea. Pentru prima dată după un deceniu, sunt gata să simt lumea din jurul meu și să privesc spre cer. Fiți blânzi cu voi înșivă, oameni suntem, mergeți încet, puneți telefonul jos și râdeți în hohote cu orice ocazie. Învățați să vă iubiți cu adevărat pe voi înșivă, tocmai mi-am dat seama că este mai mult decât suficient.

Citește și:
Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video