Promotii romantice pentru indragostiti in Plaza Romania!

In perioada 14-24 februarie Plaza Romania sarbatoreste iubirea si ii asteapta pe indragostiti cu 2 promotii speciale. Shoppingul si dragostea ii trimit pe indragostiti in doua orase romantice din Europa: Paris si Roma.

Promotii romantice pentru indragostiti in Plaza Romania!

In luna iubirii, Plaza Romania rasfata indragostitii cu excursii, vouchere de cumparaturi in valoare de 500 ron si alte premii instant.

Plaza Romania ii asteapta pe toti cei care vor sa-si declare iubirea sa lase un mesaj de dragoste pentru persoana iubita la Panoul din Plaza Indragostitilor. Fiecare indragostit care isi va lasa mesajul aici are sansa de a a castiga prin tragere la sorti o excursie in 2 la Paris.

Iar daca Paris este orasul iubirii universale, Roma devine destinatia shopping-ului! Plaza Romania ii trimite pe cei care iubesc shopping-ul sa petreaca un weekend in 2 si sa cumpere dupa pofta inimii. Mecanismul de inscriere in tombola este urmatorul: toti cei care cumpara minim 2 produse din 2 magazine diferite, in valoare totala de 100 ron au posibilitatea de a participa la Tombola Cumparaturilor. Premiile constau intr-o excursie la Roma si vouchere de cumparaturi in valoare de 500 ron.

Marea extragere va avea loc pe data 25 februarie cand se vor anunta fericitii indragostiti care vor pleca la Paris si Roma.

In februarie, in Plaza Romania iubesti si calatoresti!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle