Emma Watson, implicata intr-un plan de rapire!

Actrita Emma Watson a fost tinta unui complot de rapire.

Emma Watson, implicata intr-un plan de rapire!

Actrita britanica Emma Watson a fost tinta unui plan de rapire, ce a fost in cele din urma, dejucat. Tanara de 24 de ani, care a devenit faimoasa datorita rolului sau din seria de filme „Harry Potter”, filmeaza in prezent pentru ecranizarea povestii „Frumoasa si Bestia”, in care interpreteaza rolul principal, Belle.

Se pare ca doua persoane angajate pe platourile de filmare ale peliculei au planuit sa o rapeasca pe actrita, insa planul acestora a fost dejucat de un sofer de taxi. Acesta a ascultat conversatia purtata intr-o limba straina de catre angajatii platourilor de filmare, fara ca cei doi sa realizeze ca soferul intelege ce vorbesc. In urma acestui incident, nivelul de securitate pe platourile de filmare a fost ridicat, actrita abtinandu-se de la comentarii referitoare la acest incident.

Emma Watson prefera sa isi pastreze viata privata departe de ochii lumii, fiind o prezenta discreta. Aceasta a devenit Ambasador al Bunavointei din partea ONU, anul trecut, sustinand egalitatea intre sexe.

Foto: Arhiva revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people