Choc Intens, de la Dr. Oetker – pentru iubitorii ciocolatei

Savureaza cea mai intensa experienta exotica alaturi de Choc Intens, un desert gata preparat, ce satisface si cei mai exigenti specialisti ai ciocolatei. Ofera-ti o experienta exotica si bucura-te de gustul fin de cacao din Ecuador, Ghana si Tanzania, in noile sortimente de budinca Choc Intens.

Choc Intens, de la Dr. Oetker – pentru iubitorii ciocolatei

Dr. Oetker lanseaza pe piata locala un nou desert. Choc Intens este o budinca proaspata, cremoasa, cu gust intens de ciocolata, ce se adreseaza fiecarui membru al unei familii moderne, mereu in miscare, dar care apreciaza clipele de rasfat.

Oricand simti nevoia de o pauza, evadeaza cu noul Choc Intens. Lasa-te in voia simturilor in atmosfera exotica a Ghanei, Ecuadorului si Tanzaniei. Acorda-ti un moment de relaxare si savureaza un desert delicios, cu gust bogat de ciocolata.

Pentru iubitorii ciocolatei fine si parfumate, Choc Intens Ecuador cu 40% concentratie de cacao ofera o experienta totala. Savoarea florala a budincii este data de boabele speciale de cacao, care incanta simturile de la prima lingurita.

Boabele de cacao au si ele vedetele lor, iar un loc de top este ocupat de cele din Ghana. Sortimentul Choc Intens cu 60% cacao, aduce aceste arome faimoase aproape de iubitorii ciocolatei. Gustul unic, intens da oricarui moment o savoare exotica.

Pentru cei care prefera gustul puternic de ciocolata, Choc Intens Tanzania vine cu o concentratie de 75% cacao. Aroma boabelor alintate de soare, alaturi de citricele parfumate, invaluie simturile intr-o experienta unica, intensa.

Astfel, Choc Intens este disponibil in trei sortimente: Ecuador, Ghana si Tanzania. Continutul de cacao si tara de provenienta sunt ceea ce fac din fiecare sortiment o experienta exotica unica: 40% continut cacao Ecuador, 60% continut cacao Ghana, 75% continut cacao Tanzania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle