Mihaela Radulescu si Toma Coconea iau startul la ultramaratonul “No finish line”

Ambasadorii Wings for Life World Run, Mihaela Radulescu si Toma Coconea, vor incepe in acest week-end o noua aventura, luand startul ultramaratonului caritabil “No finish line”, care se desfasoara la Monaco in perioada 16-24 noiembrie.

Mihaela Radulescu si Toma Coconea iau startul la ultramaratonul “No finish line”

Ultramaratonul No finish line' este un eveniment organizat anual, in scop caritabil, de catre printul Albert de Monaco, iar pe scurt, inseamna 7 zile si 7 nopti de… alergare. Precum spune si titlul ultramaratonului, nu exista o linie de final. Fiecare participant alearga cat poate, pentru o cauza nobila, pentru ca fiecare kilometru parcurs inregistrat pe chip inseamna 1 euro din banii care urmeaza sa beneficieze copiii napastuiti din Africa.

Traseul No finish line' masoara 1,370 km si este situat in portul Hercule din Monaco. Concurentii trebuie sa il parcurga circular, de mai multe ori. Toma Coconea se numara printre cei mai importanti 50 de concurenti aflati la startul No finish line', pe baza palmaresului sau sportiv.

Lui Toma Coconea i se va alatura si Mihaela Radulescu, aflata la cea de a 3-a participare la No finish line'.

„Ce este minunat la acest maraton e ca se poate inscrie oricine, chiar daca parcurge traseul in mers, in baston, in scaun cu rotile, in tinuta cu care iese de la munca” declara Mihaela Radulescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle