Ritualul (film)

Ritualul (film)

Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul este un film terifiant in care Diavolul reuseste sa isi gaseasca acoliti chiar si in cel mai sfant colt de lume.

Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O’Donoghue) este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza indoielilor sale in legatura cu dogmele religiei. Desi este fascinat de toate aspectele credintei, tanarul isi foloseste scepticismul ca pe o armura si nu ezita sa le spuna superiorilor ca raspunsurile pot fi gasite mai degraba in tratamente psihiatrice, decat in forte demonice si exorcizari.

Insa Michael incepe sa isi puna la indoiala parerile din ziua in care il intalneste pe Parintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizari pe care le-a facut de-a lungul timpului.

Ajuns fata in fata cu un caz de ,,posedare” atat de puternic incat si Parintele Lucas pare sa fie depasit, Michael incepe sa vada ca dincolo de explicabil exista fenomene pe care nimeni nu poate sa le controleze sau sa le inteleaga.

Raul i se dezvaluie tanarului in cea mai pura forma, cu o violenta de nedescris si il aduce in punctul in care un singur lucru il mai poate salva.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle