Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi (film)

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi (film)

Din 20 mai se intorc Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi. Cel mai asteptat film al anului, al patrulea film din seria „Piratii din Caraibe”, se bucura de o distributie internationala care ii include pe Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Berges-Frisbez, Sam Claflin si Geoffrey Rush.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi incorporeaza distractia, aventura si umorul capturand intreaga actiune, de data aceasta, in Disney Digital 3D si IMAX 3D.

Johnny Depp revine la rolul sau iconic al capitanului Jack Sparrow intr-un film ce abunda in actiune si aventura. Drumul sau se intersecteaza cu cel al Angelicai (Penelope Cruz), el nefiind sigur daca este vorba de iubire sau daca ea este o femeie lipsita de scrupule care il foloseste pentru a gasi legendara Fantana a Tineretii.

Cand il forteaza sa se imbarce in Queen Anne’s Revenge, nava legendarului pirat Blackbeard (Ian McShane), Jack se trezeste in mijlocul unei aventuri neasteptate in care nu stie de cine sa ii fie mai teama: de Blackbeard sau de Angelica, cu cea din urma impartasind un trecut misterios.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi este continuarea celor trei filme aparute anterior, care au incantat publicul si care au avut incasari enorme si anume: Piratii din Caraibe cu subtitlurile Blestemul Perlei Negre (2003), Cufarul omului mort (2005) si La capatul lumii (2007).

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle