Legende din regatul bufnitelor (film)

Renumitul cineast Zack Snyder isi face debutul in filmul de animatie odata cu fantezia plina de aventura “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnitelor,” inspirat dupa volumele indragite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky.

Legende din regatul bufnitelor (film)

Filmul ni-l prezinta pe Soren, un tanar din familia bufnitelor, vrajit de povestile eroice ale tatalui sau despre Guardians of Ga’Hoole, o armata de luptatori inaripati care da o batalie pe viata si pe moarte pentru a salva neamul bufnitelor din ghearele Purilor, forte ale raului.

In timp ce Soren viseaza ca intr-o buna zi va putea sa intre in armata eroilor sai favoriti, fratele lui mai mare, Kludd, il ia in deradere; acesta tanjeste mai degraba sa vaneze, sa zboare liber din creanga in creanga si sa-si inlocuiasca fratele mai mic in inima tatalui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinte teribile—cei doi frati cad din varful copacului in care-si aveau cuibul, chiar in ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren sa organizeze o evadare spectaculoasa cu ajutorul altor bufnite tinere si curajoase. Ele zboara impreuna peste mare si prin zona ceturilor intunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde isi au salasul legendarii Gardieni—acestia sunt singura speranta a lui Soren de a-i invinge pe Puri si de a salva regatul bufnitelor.

Pe coloana sonora a filmului vom recunoaste vocile actorilor Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Emily Barclay, Abbie Cornish, Ryan Kwanten, Anthony LaPaglia, Miriam Margolyes, Sam Neill, Richard Roxburgh si David Wenham.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle