Lebada neagra (film)

Lebada neagra (film)

Nina (Natalie Portman) este o balerina din New York a carei viata, precum a tuturor din aceasta profesie, este complet consumata in jurul baletului. Traieste impreuna cu mama ei, Erica (Barbara Hershey), o fosta balerina extrem de obsesiva, care exercita un control sufocant asupra ei.

Cand directorul artistic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decide sa o inlocuiasca pe prima balerina Beth Maclntyre (Winona Ryder) pentru deschiderea productiei noului sezon Swan Lake, Nina este prima lui alegere.

Insa Nina are o adversara in competitie; o noua dansatoare pe nume Lily (Mila Kunis) care reuseste sa il impresioneze pana si pe Leroy. Swan Lake are nevoie de o dansatoare care sa interpreteze si White Swan, ce reprezinta inocenta si gratie, precum si Black Swan, care reprezinta viclenia si senzualitatea. Ninei i se potriveste de minune White Swan, dar Lily este insasi intruchiparea Black Swan.

In timp ce cele doua dansatoare isi extind rivalitatea intr-o neasteptata prietenie, Nina incepe sa isi descopere si partea intunecata – o nesabuinta care ameninta sa o distruga.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle