In Timp (film)

In Timp (film)

Intr-un viitor unde timpul inseamna la propriu bani si imbatranirea se opreste la 25 de ani, singurul mod de a ramane in viata e sa castigi, sa fugi sau sa mostenesti mai mult timp.

Will Salas traieste minut cu minut, pana cand o mana cereasca ii da acces la lumea instaritilor, unde face echipa cu o frumoasa mostenitoare tanara ca sa distruga sistemul corupt.

IN TIMP e scris si regizat de Andrew Niccol, ale carui merite includ scenariul pentru "The Truman Show". Filmul e produs de Eric Newman (Children of Men), Niccol si Marc Abraham (Children of Men). Producatorii executivi sunt Andrew Z. Davis (Red Dragon), Kristel Laiblin (Children of Men) si Amy Israel (Shall We Dance).

Talentele din culise ii includ pe operatorul de imagine nominalizat la Oscar de 9 ori, Roger Deakins (True Grit, The Reader), scenograful nominalizat la BAFTA Alex McDowell (Watchmen, Charlie and the Chocolate Factory) si laureata cu 3 premii Oscar pentru costume Colleen Atwood (Alice in Wonderland, Memoirs of a Geisha, Chicago).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle