Fara obligatii (film)

Cand adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani si refuza avansurile lui Adam Franklin in tabara de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce inseamna viata sexuala de adult.

Fara obligatii (film)

Niste ani mai tarziu, Emma (Natalie Portman) si Adam (Ashton Kutcher) stiu prea bine despre ce e vorba, cand drumurile li se intalnesc din nou, asa cum li se mai intamplase de cateva ori pana acum, si se trezesc in pat, facand sex. Sex cu adevarat placut!

Si, pentru ca Emma s-a autodeclarat „alergica la relatii amoroase”, iar Adam se fereste de asa ceva, mai ales pentru ca tatal sau, fost star de televiziune (Kevin Kline) este combinat cu cea mai recenta fosta iubita a sa, cei doi decid sa previna complicatiile emotionale pe care o relatie de iubire le-ar putea aduce, si sa aiba doar o relatie de prietenie, cu ceva in plus…

Intalniri fara pretentii, sex fara responsabilitati. Fara promisiuni, fara minciuni, fara gelozie, fara alintaturi in public, fara mic dejun impreuna, fara “mi-e dor de tine”, fara porecle pentru partile intime, pe scurt… “Fara obligatii”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle