Videoclipul “Wannabe”, refacut pentru o noua campanie feminista

O noua si puternica campanie dedicata femeilor da un nou inteles expresiei „What I really really want” din videoclipul „Wannabe” al trupei Spice Girls.

Videoclipul “Wannabe”, refacut pentru o noua campanie feminista

La 20 de ani de la aparitia videoclipului original al trupei Spice Girls, melodia Wannabe a fost transformata recent intr-un mesaj empowering pentru femei.

Organizatia The Global Goals, care lupta pentru o larga serie de scopuri umanitare, este cea care a fost in spatele iconicului remake. Hit-ul fetelor de la Spice Girls este folosit pentru a lansa campania #WhatIReallyReallyWant.

Campania incurajeaza fetele si femeile din toata lumea sa le comunice liderilor lor ce anume isi doresc pentru a avea parte de un trai mai bun si de egalitate pe toate planurile. Cele care doresc sa se alature campaniei pot posta o fotografie scriind ce isi doresc cel mai mult, impreuna cu hashtag-ul campaniei. Toate fotografiile si postarile vor fi aratate in cadrul intalnirii Natiunilor Unite din Septembrie.

Untitled

In video (care este destul de emotionant, trebuie sa recunoastem), fete si femei dezvaluie ce anume isi doresc „tare, tare mult', cum ar fi educatia de calitate pentru tinere, salarii egale, stoparea casatoriilor intre minori precum si a violentei impotriva femeilor. Urmareste-l si tu!

Bineinteles, filmul a atras si atentia Victoriei Beckham, fosta membra Spice Girls, care a declarat, pe Twitter, ca este mandra ca piesa este folosita pentru a oferi putere unei noi generatii de fete.

Foto: Youtube, globalgoals.org

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle