Vedete care au fost ajutate în carieră de către alte celebrități

Unele vedete au contribuit la carierele mai multor celebrități care astăzi se bucură de un real succes.

Fie că vorbim de muzicieni, actori sau antreprenori, ei au avut norocul să întâlnească pe parcurs anumite staruri care și-au pus amprenta asupra carierei lor. Putem spune că, fără sprijinul lor, este posibil să nu fi auzit niciodată despre aceste celebrități, care s-au bucurat în carieră de o ascensiune fantastică.

Justin Bieber

Justin Bieber era un adolescent atunci când managerul său, Scooter Braun, i-a descoperit videoclipurile de pe YouTube în care interpreta diferite piese. Însă cel care a contribuit la lansarea carierei artistului a fost Usher. Acesta și Justin Bieber au ajuns să se cunoască cu ajutorul lui Scooter Braun, iar în cele din urmă Usher a decis să fie mentorul lui Bieber. Usher a fost alături de Justin în timp ce lucra la albumul său de debut și când a călătorit prin toată lumea promovând primul său single. „Era dornic și pregătit să facă ceva. Nu știam ce va fi, dar știam că vreau să fiu implicat. Când l-am auzit cântând, am știut că era un copil care va ajunge foarte departe. Și am simțit că îi pot oferi multe”, a spus Usher pentru Good Morning America.

Lady Gaga

Lady Gaga a fost compozitoare la Interscope Records atunci când Akon a auzit cum cântă pe un demo pe care îl înregistrase pentru un alt artist. El a fost cel care i-a recunoscut talentul și a semnat-o la casa de discuri KonLive Distribution. „Am fost surprins de ea. Din momentul în care a venit la prima noastră întâlnire, aspectul și atitudinea ei erau noi. Era neînfricată. Eram entuziasmați de ea, am început să facem înregistrări și să îi construim o imagine”, a spus Akon pentru Entertainment Weekly.

Ed Sheeran

Jamie Foxx a avut o contribuție considerabilă în ceea ce privește cariera lui Ed Sheeran. Artistul s-a apropiat de el după ce a apărut în emisiunea sa de la radio, în cadrul căreia erau de multe ori prezentați artiștii la început de drum. În plus, Sheeran a locuit timp de 6 săptămâni acasă la Jamie Foxx în timp ce făcea muzică în Los Angeles. „L-am ținut pe Ed Sheeran pe canapeaua mea timp de șase săptămâni înainte de a da lovitura”, povestea Jamie Foxx.

Rihanna

Acum este o artistă și o antreprenoare de succes, însă Rihanna a fost descoperită de către producătorul Evan Rogers. Acesta se afla în vacanță în Barbados atunci când a auzit-o pe Rihanna, pe atunci adolescentă. A înregistrat un demo care a fost trimis la Def Jam Records, care a ajuns ulterior la Jay-Z. În cele din urmă, cântăreața s-a întâlnit la New York cu Jay-Z, iar la sfârșit a semnat un contract.

Charlie Puth

Ellen DeGeneres a fost unul dintre primii oameni care au avut încredere în talentul lui Charlie Puth. După ce a auzit câteva dintre piesele sale pe care le încărca pe YouTube, l-a invitat în emisiunea ei și chiar l-a semnat la casa ei de discuri, ElevenEleven. „Nu ai dezamăgit. Sunt atât de fericită pentru tine și că sunt o parte din parcursul său”, i-a spus Ellen DeGeneres lui Charlie în emisiunea ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Janelle Monáe

Janelle Monáe a fost ajutată în carieră de către rapper-ul Antwan André Patton, sau Big Boi, așa cum este el cunoscut. El a invitat-o pe Janelle să colaboreze la albumul său, Got Purp? Vol. II. Acest lucru a ajutat-o pe Janelle Monáe să aibă parte de atenția altor nume mari din industria muzicală, cum ar fi Diddy.

Nicki Minaj

Nicki Minaj a fost descoperită de către Fendi, CEO-ul Dirty Money. El a auzit muzica ei pe Myspace și i-a făcut cunoștință cu Lil Wayne. I-a plăcut atât de mult muzica ei, încât au început să colaboreze împreună, ceea ce a ajutat la consolidarea carierei ei. „Nici nu îmi pot imagina cariera fără Wayne. Înaintea lui, nimeni relevant din hip-hop nu mi-a oferit un adevărat sprijin”, declara Nicki Minaj pentru Interview.

Pitbull

Lil Jon l-a cunoscut pe Armando Christian Pérez, cunoscut drept Pitbull, la începutul carierei sale. Acesta l-a invitat pe Pitbull să apară pe albumul său și l-a ajutat în formarea unei cariere în lumina reflectoarelor. „Am crezut întotdeauna în el și am știut că ar putea face acest lucru și din punct de vedere comercial”, a spus Lil Jon pentru Miami New Times.

Alexis Bledel

Regretatul actor Edward Herrmann l-a interpretat pe Richard Gilmore în serialul Gilmore Girls. El a jucat alături de Alexis Bledel, despre care știa că este nouă în actorie, iar misiunea lui a fost să o ajute. „I-a fost mentor, chiar a luat-o sub aripa lui pentru că și-a dat seama că este nouă în acest domeniu”, povestea Kelly Bishop.

Ellen Pompeo

Celebra actriță Ellen Pompeo, cunoscută pentru rolul Meredith Grey din serialul Grey’s Anatomy, e în continuare pe lista celor mai bine plătite actrițe. Acest lucru se datorează și producătoarei Shonda Rhimes, cea care a încurajat-o pe Ellen să își cunoască adevărata valoare și să ceară mereu ceea ce crede că merită. 

Citește și:
Vedete care au reușit să aibă afaceri de succes

Foto: Hepta, Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video