Rihanna este oficial cea mai bogată cântăreață din lume. Ce avere fabuloasă are vedeta

Rihanna este oficial miliardară în dolari, grație Fenty.

Rihanna este oficial cea mai bogată cântăreață din lume. Ce avere fabuloasă are vedeta

Cântăreață de renume mondial, designer vestimentar și stăpână peste un imperiu de beauty. La 33 de ani, Rihanna le are și le face pe toate și, potrivit publicației financiare Forbes, valoarea netă a averii vedetei a ajuns la 1,7 miliarde de dolari, ceea ce o face cea mai bogată femeie din industria muzicii.

Tot potrivit Forbes, Rihanna este și a doua cea mai bogată femeie din divertisment, imediat după Oprah Winfrey, dar numai o mică parte din banii vedetei provin din industria care a propulsat-o.

Aproximativ 1,4 miliarde de dolari din averea Rihannei provin din cota ei de 50% din Fenty Beauty, brand pe care l-a lansat în septembrie 2017 și pe care l-a extins ulterior în Fenty Skin. Încă aproximativ 270 de milioane de dolari îi revin din Savage x Fenty, brand-ul size-inclusive de lenjerie intimă lansat de ea în 2018.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca femeile să se simtă încrezătoare și să-și exprime personalitatea. Nu există reguli atunci când vorbim despre crearea lenjeriei. Poate fi cât de confortabilă vrei, poate fi cât de sexy vrei. Ne dorim ca oamenii să arate și să se simtă bine. Vrem să te simți sexy”, declara Rihanna cu privire la afacerea ei, în susținerea căreia este implicat, în continuare, și conglomeratul LVMH, care deține și 50% din Fenty Beauty.

Într-un interviu acordat în 2019 revistei Interview, Rihanna, care va lansa în curând și un parfum Fenty, a dat de înțeles că muzica nu mai reprezintă prioritatea ei absolută, ci doar o parte importantă din cariera ei. „Eram în studio, doar în studio, timp de trei luni consecutive, și ieșea un album”, a spus ea. „Acum, este ca un carusel. Fac modă într-o zi, lenjerie în următoarea, beauty în următoarea, apoi muzică în următoarea. Este ca și cum ai avea o grămadă de copii și trebuie să ai grijă de toți.”

Citește și:

Kylie Jenner nu mai este cea mai tânără miliardară din lume. Cine e tânărul de 18 ani care i-a luat locul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video