Tot ce trebuie sa stii despre moda masculina a momentului

Sufocati de presiunea unor mesaje estetice destul de contradictorii, barbatii se afla intr-un soi de impas din punct de vedere vestimentar. Maurice Munteanu iti spune care sunt detaliile & elementele pe care trebuie sa le iei in calcul, daca iti doresti o garderoba dinamica & actuala.

De cele mai multe ori, barbatii isi cumpara haine pur si simplu pentru ca trebuie sa imbrace si ei ceva! Sau repeta, la infinit, aceeasi reteta, in ideea ca merg la sigur. Un exemplu concret ar fi invazia de barbi autohtone, de tatuaje sau de haine deconstruite, in maniera Rick Owens.

Personal, am fost destul de socat sa constat ca barbati care nu au vreo legatura nici cu miscarea dark-goth, nici cu miscarea punk, nici cu Rick Owens, au adoptat peste noapte cele mai extravagante tatuaje sau cele mai asimetrice jachete din piele.

Exista un risc major aici – nu poti pacali prin imagine decat in primele 5 minute. Daca, realmente, nu rezonezi cu un anumit curent si nu faci altceva decat sa preiei sau sa copiezi, la final tot tu vei pierde.

Un stil masculin bine construit ar trebui sa vorbeasca de la sine despre o anumita relaxare, combinata cu doza perfecta de golaneala. Iata care sunt, din punctul meu de vedere, elementele centrale ale sezonului de primavara-vara 2016. Bref, care este cheia prin care orice barbat ar trebui sa priveasca moda momentului!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle