eJobs donează 3 euro la fiecare CV completat

Pentru a susține performanța a trei copii extraordinari, eJobs donează pentru CV-urile actualizate. Află aici ce este nevoie să faci.

eJobs donează 3 euro la fiecare CV completat

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România, dă startul campaniei Povestea unui CV magic, prin care își propune să sprijine, alături de cei peste 3,3 milioane de profesioniști conectați la piața muncii prin intermediul site-ului, trei copii talentați care provin din familii defavorizate.

În perioada 20 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, pentru fiecare CV pe care utilizatorii îl completează în proporție de 90%, eJobs donează 3 euro pentru trei copii cu performanțe excepționale, dar fără posibilități materiale, să-și dezvolte mai departe talentul și să-și urmeze pasiunile.

„A fost odată ca niciodată un CV magic. Pe când era încă de-o șchioapă, își imagina cum va fi el când se va face mare, ce pasiuni îl vor mâna și ce talente nebănuite își va descoperi. Așa începe povestea CV-ului magic care, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, poate deveni mare și poate ajuta la rândul său trei copii extraordinari să continue să studieze, să facă performanță și să-și înceapă drumul spre o carieră de succes', spune Laura Chiculiță, Chief Marketing Officer eJobs.

Campania pornește de la ideea că CV-ul este o poveste pe care fiecare dintre noi o putem transforma într-una magică. În același timp, campania face parte dintr-un demers mai amplu prin care eJobs urmărește să atragă atenția candidaților asupra importanței completării tuturor rubricilor existente în CV, sporindu-și astfel șansele de a obține locul de muncă dorit.

Citeste mai departe aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle