Sarbatori cu dragoste

Redactorii ELLE s-au hotarit sa dezvaluie secretul unor sarbatori reusite: dragoste, cit mai multa dragoste! Bonus: citeva sfaturi pretioase, din si pentru „tabara opusa”…

Sarbatori cu dragoste

Va treziti injurind ceasul desteptator (o masinarie infernala inventata pentru a va reaminti ca nu e duminica), o zbughiti din casa mereu in intirziere, va inghesuiti in metrou, autobuz sau tramvai, suduiti daca plecati la serviciu cu masina personala (iarasi e blocaj in trafic!), seful e morocanos si e nemultumit de voi, stati peste program pentru a va arata fidelitatea si sinteti luate de proaste („dar tu, draguta, nu mai ai casa?”), ajungeti frinte, va certati cu partenerul („nu faci nimic in casa asta, te uiti la meciurile astea imbecile si vrei sa fiu mereu sarmanta – m-am saturat!”) si o luati de la capat, pentru ca miine nu e duminica, nici miine nu e duminica. Si mereu si mereu visati la vacanta: „Ah, de-ar veni mai repede Craciunul!” si cind e chiar Craciunul sau Anul Nou, treceti pe linga sarbatoare ca un accelerat care nu opreste in haltele pustii, unde cantonieri bosumflati tin in mina, cu lehamite, un stegulet jegos.

Dar, gata, dragi frati si surori intru suferinta, anul acesta trebuie sa faceti o schimbare in viata voastra!Anul aceasta va ispitesc sa traiti o frumoasa poveste de dragoste, chiar daca vi se pare, de o vreme incoace, ca partenerul (partenera) si-a pierdut romantismul, ca nu mai e in stare de nebunii, ca s-a blazat si a devenit nervos. Puneti irascibilitatea lui (sau a ei) pe seama virstei, a rutinei, si va tot intrebati unde au disparut soaptele de iubire (inlocuite doar de icneli mult prea putin datatoare de fior erotic)? Ce mult munceste la serviciu, ce mult alearga, uite, a strins bani pentru intretinere, pentru chirie, uite, si-a mai cumparat o bujie sau un cauciuc la masina…

Bunicul cu palarie

Toate acestea, credeti-ma, nu sint decit niste pretexte, pe onoarea mea, si daca vreti in continuare sa va amagiti ca din cauza muncii exte­nuante n-ati mai avut o partida de sex reusita, va inselati. De fapt, e altceva la mijloc, de care nu va dati seama sau nu vreti sa recunoasteti. Lumea asta in care te trezesti prea de dimineata si adormi prea tirziu incearca sa alunge dragostea, s-o transforme in sex pasager, o impreunare rapida, ca o inghititura de cafea, prea amara. Nu fac parte dintre nostalgicii care ar putea exclama: ei, nepotelele mele dragi, bunicul facea sex mult mai tacticos, omul nu se grabea, e adevarat ca-si mai uita palaria pe cap, dar ea statea intotdeauna teapana ca si madularul, iar la sfirsit isi saruta partenera pe frunte si ii trecea, tandru, parul blond auriu pe dupa ureche, ca o parafa a implinirii.

Dar nici nu pot sa fiu de acord cu cei care dupa o ejaculare (mai mult sau mai putin precoce) adorm bustean, desi voi, jucausele lor partenere, mai incercati o mingiiere, o ciupitura, un oftat sau chiar un strigat. Va vor auzi vecinii, el nu va tresari. Daca omul vostru, soarele vostru, raza voastra de luna pe care ati pasit ca in transa, baltoaca in care ati alunecat, catargul de care stati spinzurate in furtuna, pentru care ati chiulit de la facultate ca sa fiti in bratele lui, a adormit, consolati-va! Somnul si sforaitul sint dusmanii sexului, chiar daca voi stati cu ochii pe pereti si el cu nasul in perna. Numai ca vine o vreme cind si cei mai nesimtitori barbati pot fi induplecati sa vada in sex mai mult decit o necesitate fiziologica. Prilejul perfect: de sarbatori.

Straniu si miraculos, intr-o lume vatuita

Eu cred ca barbatii sint romantici, numai ca vad in romantism un semn de slabiciune, daca nu chiar de castrare. Asa ca tot voua, dragele mele, va revine misiunea (sfinta si pacatoasa, deopotriva) sa fiti vioara intii, pe care sa lunece arcusul lui tandru. Stiu ca dati semne de neliniste si va tot frasuiti cu revista in mina: nu ne fierbe atita, domnule, spune odata ce ai de spus, varsa tot, scoate tot din sacul tau de Mos Craciun sfatos. Rabdare! Intii si intii, trebuie sa stiti ca sarbatorile se asteapta, acestea nu vin in via­ta voastra hodoronc-tronc. Nu te poti trezi in sarbatori ca un naufragiat in mijlocul oceanului si sa incepi sa dai telefoane asa cum ai emite semnale S.O.S.

Fiti mai dornice de sarbatoare cu multe zile inainte, nu disperati daca nu aveti brad (acestia se vor putea cumpara chiar in ziua de Ajun, fara coada si la preturi scazute). Mult mai placut este sa cumparati cite un glob la citeva zile, asezindu-le in cutii deschise, unde pot fi privite. E bine sa stiti ca, nu peste mul­te zile, claxoanele vor fi o muzica celesta, zbieretele din strada se vor estompa lasind loc unei lumi vatuite, care va va izola de agitatia de peste an. Daca va ginditi la sar­ba­toare, aceasta va veni spre voi, straniu si miraculos. Nu re­fuzati sa faceti dragoste in noptile principale ale sar­ba­torii, de Craciun si de Anul Nou, acolo e miracolul, acolo il redescoperi pe omul drag pe care l-ai pierdut in celelalte zile ale anului. E nevoie de iubirea fizica, fara aceasta sarbatorile vor fi un fir de apa scurs in dunele de nisip.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle