Primele imagini cu Jon Snow, Sansa și alte dezvăluiri din ultimul sezon `Game of Thrones`

Au fost dezvăluite primele imagini din ultimul sezon `Game of Thrones`, cel de-al optulea, în care îi vedem pe Jon Snow, Sansa, Jaime, și mulți alții.

Primele imagini cu Jon Snow, Sansa și alte dezvăluiri din ultimul sezon `Game of Thrones`

Primele secvențe din cel mai imprevizibil sezon al serialului `Game of Thrones` au apărut pe 26 august, la HBO. Scenele scurte ne stârnesc și mai mult curiozitatea legat de ceea ce urmează să se întâmple. În secvențele apărute, Jon Snow (Kit Harington) o îmbrățișează pe Sansa Stark (Sophie Turner). Dacă te gândești că ar putea fi vorba de al șaselea sezon când cei doi se reîntâlnesc, ei bine, HBO lămurește acest aspect, prin cuvintele „final season' apărute pe ecran.

https://www.instagram.com/p/Bm96eT3HueN/?hl=ro&tagged=gameofthrones

De asemenea, observăm și o scenă de luptă între Gendry (Joe Dempsie) și Jaime (Nikolaj Coster Waldau). Ultimul sezon al serialului `Game of Thrones`, care va avea doar șase episoade, va debuta în anul 2019, nefiind anunțată data exactă nici până în acest moment.

Cu toate acestea, Casey Bloys, președintele HBO, a afirmat în timpul unei conferințe de presă a `Television Critics Association`, că al optulea sezon va avea premiera în prima jumătate a anului 2019. Dacă show-ul va dori să poată fi nominalizat pentru premiile Emmy, va trebui să debuteze până la data de 31 mai 2019.

Citește și:
Ce trebuie să știi despre ultimul sezon din Game of Thrones

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle