Premiile Tanarul Jurnalist al anului – editia a XII-a

Joi, 1 iulie 2010, s-au decernat premiile Tanarul Jurnalist al anului, editia a XII-a. La acest eveniment, organizat de Edipresse SA si Freedom House Romania, au fost alesi, din cei trei nominalizati pentru fiecare sectiune, cate un castigator al marelui premiu de 4000 de RON.

La sectiunea CULTURA, castigatorii au fost Catalin Pruteanu (Jurnalul National) si Madalina Schiopu (Dilema veche, Dilemateca); la sectiunea IT&C SI TEHNOLOGIE, Alexandru Radescu (Jurnalul National); la ACTUALITATE INTERNA, Paula Scanteianu (Opinia Veche) si Vlad Ursulean (Romania Libera); la FINANTE, Florin Rusu (Saptamana Financiara); la POLITICA EXTERNA SI AFACERI EUROPENE, Carmen Gavrila (Radio Romania); iar la MEDIU/ECOLOGIE, Petru Zoltan (Jurnalul National).

Daca in 1998, atunci cand a fost lansat la initiativa Edipresse, concursul avea o singura sectiune si un singur sponsor –Vodafone, astazi a ajuns o competitie cu prestigiu, in adevaratul sens al cuvantului, cu nu mai putin de 6 sectiuni si premii substantiale, asigurate de numerosi sponsori: Antalis Romania, Rompetrol si UniCredit Tiriac Bank, avand alaturi, in continuare, sponsorul initial,Vodafone .

Pe masura organizarii au fost si criteriile de alegere a laureatilor, membrii juriului selectand castigatorul fiecarei categorii, atat pe baza tehnicii de scriere, cat si a stilului original demonstrat de articolele de maxim interes pentru public.


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle