Patru motive pentru care merită să faci o investiție într-o vilă istorică din București

Clădirile aflate pe lista monumentelor istorice din București sunt adevărate bijuterii arhitecturale. Cu aerul lor nobil aparte și poveștile lor impresionante, ele ne atrag privirile de fiecare dată și ne fac să ne imaginăm farmecul „Micului Paris” de altădată.

Patru motive pentru care merită să faci o investiție într-o vilă istorică din București

Poziționate în zone-cheie ale Capitalei, astfel de vile și-au demonstrat deja rezistența în timp și continua să fie atrăgătoare pentru cei care le recunosc valoarea și au în vedere realizarea unei investiții imobiliare de viitor.

Dacă vă gândiți să achiziționați o astfel de proprietate aparte și vreți să analizați mai îndeaproape ce înseamnă o astfel de oportunitate, vă recomandăm să citiți, mai jos, principalele avantaje ale unei astfel de investiții, potrivit reprezentanților RE/MAX România.

1.Achiziționarea unei vile monument istoric reprezintă o investiție pe termen mediu și lung.

În cazul unei astfel de proprietăți, valoarea se păstrează sau chiar crește în timp. Dacă achiziția se face în scop investițional veți găsi cu siguranță clienți interesați de spațiu, desigur prin promovarea sa și solicitarea unei chirii adaptate la nivelul pieței.

Vezi AICI o vilă istorică scoasă la vânzare pe Imobiliare.ro.

Citeste mai departe AICI. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle