(P) O sculptura pentru o bautura rara

Casa Metaxa prezinta o asociere artistica intre bijuteria Casei, METAXA AEN si Dimitris Tsigos, un reputat designer grec ce face parte din elita autorilor contemporani.

Iubitorii aromelor fine si a experientelor exclusiviste au acum ocazia sa descopere o bautura care imbina traditia greceasca a Casei Metaxa cu viziunea designului modern.

Obtinuta dintr-un amestec de mai bine de 200 de distilate diferite maturate timp de optzeci de ani intr-unul dintre butoaiele originale provenite de la prima distilerie a Casei Metaxa din Pireu, METAXA AEN reprezinta o creatie in sine. Aromele sunt complexe, sofisticate, cu note de stejar si fructe uscate, potentate de perioada lunga de maturare.

Cele 1888 de decantoare create pentru a pastra aceasta bautura au fost prelucrate manual din cristal de Sèvres si sunt insotite de un certificat de autenticitate, semnat de catre Metaxa Master-ul Constantinos Raptis.

METAXA AEN ofera cunoscatorilor posibilitatea de a-si personaliza piesa de colectie realizata de Dimitris Tsigos, ce acompaniaza pretiosul decantor.

Pentru editiile personalizate Everness pentru METAXA AEN puteti contacta direct Casa METAXA la adresa de email: [email protected].

Decantorul individual METAXA AEN poate fi gasit pe site-ul www.beicevrei.ro sau in magazinele specializate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle