(P) Cărți de citit în serile lungi de iarnă

(P) Cărți de citit în serile lungi de iarnă

Iarna este probabil anotimpul preferat al pasionaților de literatură datorită serilor lungi în care se pot relaxa în confortul propriului dormitor, cu un set de cărți de citit care să-i inducă în starea de visare specifică sezonului friguros. Din fericire, iarna-i lungă și setul de cărți de citit disponibile la fel de lung!

Dacă ești în căutarea unor sugestii de cărți de citit, îți propun să te inspiri din următoarele alegeri care mie, personal, mi-au conferit multă plăcere:

Identitatea- Milan Kundera

Știți acele cărți de citit în momentele în care te simți confuz și simți că nu mai reușești să ajungi la adevărata ta esență și ai nevoie ca cineva să te înțeleagă? Identitatea este una dintre cărțile în care te vei regăsi cu siguranță în acest caz. Pornind de la ideea că fiecare dintre noi pozăm într-o diferită ipostază în cadrul grupurilor sociale în care activăm, autorul dezvoltă dilema în jurul întrebării ,, Cine sunt cu adevărat eu? '.

Cronica Păsării ArcHaruki Murakami

Din seria cărți de citit pentru a înțelege mai bine relațiile interpersonale și modul în care evoluează anumite situații extrem de familiare, prin care cu toții putem trece la un moment dat, cartea lui Murakami urmărește povestea dintre Toru Okada și soția acestuia, alături de care este de 6 ani. Rămas șomer, protagonistul duce o viață casnică, însă acest lucru nu pare să îl afecteze extrem de mult. Soția lui însă hotărăște să îl părăsească deoarece și-a găsit pe altcineva. În fața acestei situații, Toru Okada începe să investigheze dispariția soției sale. Din seria cărți de citit în zilele monotone de iarnă, cartea lui Murakami cu siguranță nu te va dezamăgi, deoarece te va ține cu sufletul la gură până la final!

Despre vis- Sigmund Freud

Dacă ești pasionat de psihologie, cartea lui Freud face parte din seria de cărți de citit pentru a înțelege în profunzime mecanismele din spatele viselor. O lectură extrem de interesantă, care îți va deschide mintea și apetitul către înțelegerea unor noi raționamente și emoții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle