O destinatie turistica pentru luna de miere!

Visezi de mult la ea! Dupa luni in­tregi de pregatiri si organizari, a venit ulti­ma etapa – plecarea in cea mai im­por­tanta calatorie din viata ta! ELLE Mariaj iti propune sa alegi o desti­na­tie in functie de ce vrei sa faci: sa cala­toresti, sa te odihnesti, sa te amuzi!

LUNA DE MIERE SPORTIV-AVENTUROASA

Explora-Chile isi invita clientii sa descopere America de Sud intr-un mod inedit: o calatorie memorabila, cu peisaje uluitoare, in desertul cel mai inalt si mai arid din lume (Atacama) si, nu in ultimul rind, impresia ca esti singur pe lume. Fiecare cala­torie are propriul program, amestec de trekking catre universuri istorice si na­turale si odihna in spatii confortabile, nebanuite. Pamint al misterelor, Atacama se intinde de la Anzi la Pacific si este format din deserturi de sare, nisip si lava. O ca­latorie de vis spre cultura sud-americana, prin spiritualitatea desertului si urmele vietilor trecute. O calatorie pentru aventurieri, exploratori ai timpurilor moderne! www.explora-chile.com

LUNA DE MIERE DE LUX

Nu se mai indoieste nimeni ca cel mai luxos oras din lume este Las Vegas! Situat in mijlocul desertului Nevada, la o ora de zbor de Los Angeles sau San Francisco, Las Vegas este un oras pentru care inca nu s-au inventat destule superlative: maret, fascinant, provocator, extravagant, orasul unde timpul nu se opreste niciodata! Las Vegas este si templul shopping-ului, al restaurantelor gastronomice demne de mai-marii planetei, al celor mai frumoase spectacole.
Four Seasons este situat la mijlocul bulevardului cu cele mai multe hoteluri-cazinouri din oras, dar este un hotel unic – nu are masini de joc! Prin urmare, esti in mijlocul capitalei jocurilor de noroc, dar esti ferit de nebunia lor si poti sa te bucuri si de celelalte atractii ale orasului! Muzeele, Marele Canion (5 ore de drum extraordinar, care poate fi facut cu masina sau elicopterul), centrele comerciale ale marilor hoteluri. Citeva dintre activitatile propuse de hotelul Four Seasons: piscina, golf, spa. O doza de liniste savurata in oaza proprie, ca sa nu cheltuiesti chiar tot cadoul de nunta!
www.fourseasons.com/lasvegas/

LUNA DE MIERE PARADISIACA

O carte postala! Un vis pe o insula supranumita „perla Pacificului“! Aici, la Bora Bora, a putut fi experimentata pentru prima oara acea creatie unica numita „bungalow pe apa”. Camera este in mijlocul lagunei, cu acces direct, pe podete din lemn de teck. Din camera poti admira si hrani fauna marina – e de ajuns sa te apleci deasupra mesei joase din sticla! Bora Bora Lagoon Resort & Spa are tot ce trebuie pentru a te seduce, in plus nimic nu te opreste sa-ti reinnoiesti juramin­tele la apusul soarelui! Dolce far niente, liniste, calm, iata cuvintele de ordine pentru acest sejur! Bora Bora ramine, gratie izolarii geografice si frumusetii mis­tice, insula cea mai atragatoare si mai rapitoare din lume! Tahiti este calatoria de nunta prin exce­lenta, Paradisul pe pamint!
www.orient-express.com

LUNA DE MIERE ROMANTICA

Paris este in mod clar CAPITALA iubirii!
Este de ajuns sa amintim sarutul frantuzesc, plimbarile romantice pe poduri sau pe stradutele din Montmartre, croazierele pe Sena, sesiunile de shopping… Situat in centrul orasului, la doi pasi de cel mai frumos bulevard din lume, hotelul Plaza Athénée, un adevarat palat, te intimpina cu un univers tipic parizian. Alte argumente forte: de aici ajungi pe jos la cele mai importante atractii turistice si, incepind din iulie 2008, in cadrul hotelului se deschide un centru de frumusete in parteneriat cu casa Dior.
Si, nu in ultimul rind, hotelul are cinci restaurante, toate sub comanda celui mai premiat chef din lume – Alain Ducasse.
www.plaza-athenee-paris.fr

LUNA DE MIERE ECOLOGISTO-SIC

Soneva Fushi este situata in atolul Baa, pe insula Kunfunadhoo, la 30 de minute de zbor cu hidroavionul de la aeroportul din Malé. Conceptul acestui hotel: Intelligent luxury. Filosofia sa: „no shoes!”. Viata pe insula este cea pe care ar duce-o un Robinson Crusoe sic! Iar pantofii ii porti numai la tenis sau la sala de sport! Creat de Sonu si Eva (numele hotelului este format prin reunirea acestor prenume), Soneva Fushi face parte din „Small luxury hotels of the world”. Arhitectura complexului hotelier (65 de camere, toate cu acces direct pe plaja) include materiale ecologice produse in principal de artizani locali si respecta deplin frumusetea si natura locului. Activitati propuse de hotel: mic dejun la rasarit, seara cu sampanie pe o insula pustie, tratamente la Six Senses Spa, sala de sport, plimbari pe mare, scufundari intr-una dintre cele mai frumoase lumi subacvatice de pe Terra. Luna de miere ideala daca vrei sa te odihnesti si sa profiti 100% de noul tau statut. www.sixsenses.com

Hortense Bernardin
Traducere si adaptare de Nicoleta Dascalu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din turism