Motive pentru care un bărbat te părăsește chiar și atunci când te iubește

Partenerul te părăsește chiar dacă mai are sentimente pentru tine? Da, se poate, indiferent cât de dureros sau de complex sună...

Motive pentru care un bărbat te părăsește chiar și atunci când te iubește

Iubirea învinge tot? Nu mereu… Există o serie de motive pentru care un bărbat te părăsește chiar și atunci când te iubește. Iar dacă în trecut nu ai putut schimba lucrurile, poate reușești să faci ceva diferit în viitor, în măsura în care depinde de tine.

Te iubește, însă nu romantic

De-a lungul timpului iubirea se schimbă, devine matură, profundă. Ori dacă v-ați înstrăinat fizic și mai degrabă ați devenit colegi de apartament, iubirea căpăta note ca pentru o soră, o prietenă, fără pasiune și iz romantic.

Atmosfera de acasă este toxică pentru copii

Aveți neînțelegeri constante, certuri extrem de aprinse, nu reușiți să ajungeți nici măcar la un minimum de negociere. Mediul familial este foarte toxic, încât poate deja sunt manifestări somatice la copii sau dezvoltă semne de anxietate sau depresie. 

Nu se simte susținut

Fiecare vis al său este pus la pământ agresiv sau pasiv-agresiv. Este minimizat, ridiculizat, descurajat. Fie că vrea să pornească o afacere, să meargă în altă direcție profesională, să se perfecționeze la actualul job.

Îi este îngrădită libertatea

Nevoia de libertate este cât se poate de firească. Și tu ai nevoie de spațiu personal, de timp pentru tine și cu prietenele tale. Pentru bărbați această libertate de mișcare este un bun foarte prețios, iar mulți bărbați dacă se simt acut restricționați preferă să iasă din relație.

Gelozia…

… și izbuncnirile de furie, atitudinea dramatică și de control pot crea un turn off semnificativ. Intimitatea îi este invadată – telefon controlat, conturi de social media analizate în detaliu. Certuri legate de interacțiunea cu orice prezență feminină detectată drept pericol de partenera nesigură.

Infidelitatea ta

Ai fost infidelă și indiferent cât de mult te iubește, cât de mult regreți și vrei să îndrepți lucrurile pentru el este prea dureros să mai fie în relație. Este unul dintre motivele acelea imposibil de negociat. Sunt situații când minciuna pe orice subiect, nu legat de un bărbat, poate cauza ruptura. Încrederea a fost trădată și nu mai este disponibil pentru o a doua șansă.

Ești cicălitoare

Nu doar cicălitoare, bătându-l la cap constant cu diverse aspecte poate nu de importanță vitală… Dar ai și o atitudine foarte critică, invalidantă, îl compari cu partenerii prietenelor tale sau, și mai delicat, cu foști parteneri de-ai tăi care erau mai buni pentru că făceau x sau y lucruri.

Citește și:
Îți dorești o relație de cuplu stabilă? Cum să te setezi mental pentru o nouă poveste de iubire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle