Jurnal de calatorie: Secrete din Londra

Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace… crezi ca ai vazut tot ce era de vazut in Londra? Vei cunoaste orasul cu adevarat doar atunci cand il vei experimenta ca un localnic. Iti propunem un itinerariu prin cele mai sofisticate cartiere din capitala regatului.

Jurnal de calatorie: Secrete din Londra

Cu peste opt milioane de locuitori, Londra este de departe cel mai mare oras din Europa si o destinatie sigura pentru cei ce-si doresc numai cele mai inalte standarde.

Cartierele Chelsea si Kensington sunt cele care, in mod traditional, sunt populate de cele mai vechi familii aristocrate engleze, ele adapostind si cele mai interesante si luxoase adrese, fie ca e vorba de muzee, galerii de arta, hoteluri, magazine, baruri sau restaurante. Locuitorii din aceste zone mai sunt numiti si „Sloane Rangers'.

Numele se refera la cei ce frecventeaza des restaurantele si magazinele de top din Sloane Square si Sloane Street, si isi petrec zilele mai mult socializand. Exemplul suprem era Lady Diana inainte de casatorie, iar in 1982 s-a scris chiar si o carte ce descrie acest stil de viata. Un exemplu mai recent este nimeni alta decat Kate Middleton, dar si Tamara Mellon, creatoarea brand-ului Jimmy Choo, Sienna Miller si Keira Knightley fac parte din aceasta categorie.

La cumparaturi

Daca vrei cumparaturi, nu vei fi nicaieri mai multumita: Sloane Square, Sloane Street si magazinele Harrods si Harvey Nichols sunt faimoase in toata lumea pentru selectia lor, dar si pentru serviciile de personal shopping.

Harrods, cel mai mare magazin din Europa, are 330 de departamente si 32 de restaurante si vinde numai produse de lux. Sa nu fii surprinsa daca aici vei da nas in nas cu vedete sau daca o soprana canta live pe scara egipteana.

De Craciun, nu rata Christmas World, cand un etaj intreg se transforma intr-un loc absolut magic. Incearca insa si cateva brand-uri pe care doamnele din zona le adora: Reiss, Jigsaw, Barbour, Joseph, Fifi Wilson si Russell and Bromley pentru accesorii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din turism