DIPLOMA si o noua generatie de artisti romani

Astazi incepe cea de-a treia editie a festivalului DIPLOMA, ce reuneste peste 250 de proiecte de licenta si de disertatie din peste 25 de discipline creative.

DIPLOMA si o noua generatie de artisti romani

Astazi demareaza, la Palatul Stirbei, cea de-a treia editie a festivalului DIPLOMA, semnat de The Institute. In cadrul festivalului ai de vazut peste 250 de lucrari ale absolventilor a peste 25 de domenii creative, in expozitia care isi deschide portile la Palatul Stirbei (Calea Victoriei 107). Aceasta va fi deschisa timp de 10 zile, iar designul ei este semnat de SYAA Architecture Office.

Alaturi de expozitie, poti participa la o serie de activitati dedicate nevoilor studentilor si absolventilor. Printre acestea, iti recomandam conferintele DIPLOMA 2016, care vor avea loc la cafeneaua The Institute, dar si sesiunea dedicata pietei de arta, ce va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 17.00 (invitatii sunt Cosmin Nasui, Ioana Ciocan, Mihai Pop si Suzana Vasilescu), precum si Ziua Antreprenoriatului Creativ (invitati: Beatrice Tripsa, Cristiana Ionescu, Marius Mitroi, Anca Ungureanu, Ioana Nicolesco, Noemi Meilman, Tudor Daescu) care are loc pe 29 octombrie de la ora 11.00.

Absolventii de teatru, film si conservator isi vor prezenta spectacolele la Point (strada General Eremia Grigorescu 10), unde vei putea vedea piesa „Treapta a 9-a', de Tom Ziegler, jucata de absolventii UNATC (24 octombrie), „Puslamaua', de Pierre Chesnot, pusa in scena de absolventii Hyperion, si proiectii cu filmele absolventilor de regie si imagine din promotia 2016 UNATC si Hyperion (25 octombrie). In incheierea festivalului, pe 30 octombrie, va avea loc de la ora 19.00 un concert al orchestrei Universitaria a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

Festivalul este realizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, Universitatea Spiru Haret, Universitatea Hyperion si Facultatea de Horticultura Bucuresti, alaturi de invitatii din tara – Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca, Universitatea de Arte George Enescu din iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea din Oradea.

Intrarea la expozitie si la evenimentele DIPLOMA este gratuita, dar trebuie sa te inregistrezi online pentru a participa la evenimente. Expozitia este deschisa de luni pana vineri, intre orele 12.00 – 21.00, si sambata si duminica intre orele 10.00 – 21.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle