Cum poate rezista o relatie la distanta

O relatie la distanta necesita multa munca si implicare din partea ambilor parteneri pentru a putea creste si rezista in timp.

Cum poate rezista o relatie la distanta

Va oferim cateva ponturi despre cum o relatie la distanta poate rezista chiar daca intre cei doi parteneri sunt sute sau mii de kilometri distanta. Se zice ca distanta face ca dragostea sa fie mai puternica dar o persoana care a fost sau este implicata intr-o astfel de relatie iti poate spune ca absenta nu este singurul lucru de care depinde succesul relatiei.

Aceste relatii sunt construite pe loialitate, incredere si respect. Nu orice cuplu poate rezista intr-o relatie la distanta dar cei care cred ca si-au descoperit sufletul pereche la sute de kilometri departare spun ca nimic nu sta in calea reusitei acestei relatii. Poti lua in considerare sfaturile noastre si sa incerci sa le aplici in relatia ta.

Faceti un plan

Atunci cand o relatie la distanta incepe sa se formeze este foarte important ca ambii parteneri sa stabileasca ce vor sa faca pe termen scurt si termen lung. Ca in orice relatie, este foarte important sa iti reamintesti ca si cealalta persoana implicata trebuie sa fie de acord cu planul tau si trebuie sa ii oferi ceea ce isi doreste de la relatie.

Comunicarea este cheia

Arata-i celeilalte persoane cat de mult iti lipseste si cat de mult o iubesti. Trebuie sa-i spui asta in fiecare zi! Daca sunt sute de kilometri intre tine si persoana iubita este foarte usor sa devii neincrezator.

Fii alaturi de el la bine si la greu!

Fraza "Sunt la distanta de un telefon" are alta insemnatate atunci cand esti implicata intr-o relatie la distanta. Daca partenerii dintr-o relatie obisnuita se pot vedea foarte usor atunci cand trebuie sa sarbatoreasca un succes sau au anumite probleme si au nevoie de un umar pe care sa planga, nu la fel se intampla si cu relatiile la distanta. Cei implicati in relatii la distanta sunt nevoiti sa faca acest lucru prin intermediul telefonului. Incearca sa fii disponibila atunci cand stabiliti sa discutati si vorbiti despre orice problema aveti tu sau partenerul tau.

Nu fugi de angajamente

Relatiile la distanta sunt dificile asa ca este nevoie de angajamente clare din partea ambilor parteneri pentru a putea trece peste perioadele in care cei doi nu se vad. Chiar daca asta implica multa munca, adu-ti aminte ca totul merita daca stii ca sufletul tau pereche iti raspunde cu aceeasi dragoste si angajament.

Nu uita de scrisori

Intr-o epoca in care mail-ul sau messenger-ul sunt indispensabile poate parea demodat dar o scrisoare primita in cutia postala, printre zeci de facturi, este un gest romantic. O scrisoare traditionala iti transmite sentimentele si gandurile celui iubit mai mult decat un mail. Poti trimite si cadouri prin posta, cadouri pline de sentiment in care poti pune lucruri mici dar foarte importante pentru un cuplu.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle