Cele mai memorabile și interesante cupluri din filme

Bonnie și Clyde. Edward și Bella. Jack și Rose. Spre marea noastră încântare, filmele sunt încărcate de legături pasionale și de aventuri amoroase.

Iată care sunt cele mai memorabile și interesante cupluri ale marelui ecran.

John & Jane Smith, Mr. & Ms. Smith

John, jucat de Brad Pitt, și Jane (Angelina Jolie) sunt asasini care nu își știu profesia unul altuia până sunt puși să se omoare reciproc. Amândoi, ca și cuplu, emană sex appeal pur. Desigur, și Brad Pitt și Angelina au format unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Allie & Noah, The Notebook


Povestea de dragoste dintre Allie și Noah este tulburătoare și începe într-o vară, când trăiesc o incredibilă aventură care se desfășoară într-un ritm alert. Filmul te face să trăiești un mix de emoții, de la bucurie la tristețe, pentru iubirea lor pasională și intensă.

Jack & Rose, Titanic

A mai existat o poveste de dragoste cu final nefericit care să fie atât de captivantă, de fermecătoare? Rose, o fată din înalta societate, și Jack, orfanul, trăiesc o poveste incredibilă pe vaporul Titanic, idilă care a fermecat inimile tuturor celor care cred că dragostea poate să învingă totul.

Baby & Johnny, Dirty Dancing

În ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei, Johnny reprezintă marea iubire a tinerei Baby, care îi deschide acesteia ochii către o lume plină de pasiune exprimată prin dans. Dragostea lor pare desprinsă din cele mai frumoase romane de iubire.

Edward Cullen & Bella Swan, Twilight

Nu poți nega chimia dintre aceste două personaje, mai ales și datorită faptului că este o iubire interzisă. La început, din cauza faptului că el este un vampir, iar ea muritoare, legătura lor pare absolut imposibilă, însă lucrurile se schimbă, iar atracția dintre ei este de necontestat.

Carrie Bradshaw & Mr. Big, Sex And The City

Deși în mod original concepută pentru micul ecran, povestea lui Carrie și al ei Mr. Big își găsește finalul fericit în cele două filme care au urmat după ce serialul s-a terminat. Rămâne de văzut deznodământul poveștii lor de iubire în noul serial Sex and The City care se filmează acum.

Tess McGill & Jack Trainer, Working Girl

Tess, o secretară ambițioasă și îndrăzneață din Staten Island, și Jack, un bancher de investiții de succes de pe Wall Street, trăiesc o poveste romantică fermecătoare. Cei doi reușesc să aibă un mare succes, și fac asta cu aplombul anilor 80.

Westley & Prințesa Buttercup, The Princess Bride

Neînfricatul și loialul Westley și iubitoarea și fidela Buttercup formează cea mai reușită pereche din istoria comediilor romantice. Amândoi depășesc nenumărate obstacole pentru a ajunge împreună și a se căsători.

Han Solo & Prințesa Leia, Star Wars

Ar putea există oare o altă pereche mai epică decât Prințesa Leia și Han Solo? Ridiculizarea reciprocă plină de spirit, misiunea lor de a lupta împotriva răului, și faptul că fiecare este o persoană puternică, talentată și inteligentă, îi fac să fie unul dintre cele mai puternice cupluri.

Gomez & Morticia Addams, The Addams Family

Ei sunt cei care păstrează împreună familia Addams, cu siguranță de sine și grație. Regele și regina întunericului se iubesc profund unul pe altul, sunt egali și plini de pasiune electrică și stil.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Christian Grey & Anastasia Steele, Fifty Shades Of Grey

Deși la început ar fi putut părea o fată naivă și influențabilă, Anastasia se dovedește a fi o femeie puternică ce reușește să îl îmblânzească pe puternicul Christian Grey. Povestea lor este una cu multe suișuri și coborâșuri, plină de fantezie și cu intimități tulburătoare.

Arwen & Aragorn, Lord of the Rings

Povestea de dragoste dintre Aragorn, unul dintre personajele eroice ale trilogiei lui Tolkien, și Arwen, prințesa nemuritoare a elfilor, este combinația perfectă dintre dragoste la prima vedere și o viață întreagă de devotament și sacrificiu.

Bonnie & Clyde, Bonnie and Clyde

Filmul spune povestea inspirată din realitate a chelneriței Bonnie Parker, care tânjește după evadare și intrigă, și a lui Clyde Barrow, un hoț de automobile. Amândoi pornesc într-o serie de jafuri. Cuplul este periculos, vibrant și intrigant.

Charlie & Maverick, Top Gun

Dragostea care se strecoară între pilotul Maverick și instructorul sau de zbor, Charlie, reprezintă o chimie electrică intensă.

Citește și:
Vedetele care refuză să aibă relații cu alte persoane celebre

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video