Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 10 – 14 noiembrie

Saptamana asta iti facem program cultural. Te trimitem la film, la teatru, la vernisaj, dar si la stand-up comedy.

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 10 – 14 noiembrie

LUNI, 10 NOIEMBRIE

Inceput vineri, Festivalul Filmului Evreiesc aduce in fata publicului bucurestean pelicule cu tematica evreiasca, de la documentare la filme de arta, precum si conferinte si expozitii. Daca esti interesata, afla ca astazi, incepand cu ora 17:00, are loc la Cinema Studio conferinta cu tema Cinematograful Israelian', sustinuta de criticul de film din Israel Iris Lackner. Apoi, de la ora 18:00 te asteapta documentarul Two Barns', dupa care vei avea ocazia sa te intalnesti cu producatorii filmului, Roy Mandel si Ron Berstein. Accesul este liber, in limita locurilor disponibile, iar daca vrei sa afli mai multe informatii despre festival, intra pe www.bjff.ro.

MARTI, 11 NOIEMBRIE

Doua nume de exceptie ale teatrului romanesc, Anca Sigartau si Ionut Burlan, isi traiesc, isi vorbesc si isi canta povestea in spectacolul de teatru Laugh-Story', acompaniati live si de cateva instrumente. Un concert-spectacol, sau un spectacol-concert? Greu de spus. Oricum, un spectacol la care razi, canti si visezi. Laugh-Story' se joaca la teatrul La Scena incepand cu ora 20:00.

MIERCURI, 12 NOIEMBRIE

Astazi se deschide in centrul Bucurestiului galeria de arta contemporana Artfooly – The Slice of Art Gallery. Cu aceasta ocazie are loc vernisajul expozitiei TANGO DIAGONAL au chocolat', care prezinta lucrarile artistilor clujeni Arina Gheorghita (pictura) si Cristian Orza (sculptura). Esti asteptata si tu la parterul Palatului Stirbei de pe Calea Victoriei nr. 107, unde e galeria, incepand cu ora 19:00.

JOI, 13 NOIEMBRIE

Astazi incepe festivalul de film UrbanEye. Aflat la prima editie, evenimentul are avantajul de a fi singurul festival din Romania care promoveaza discutia despre mediul construit si viata urbana prin intermediul filmului documentar, artistic, animatie si scut metraj. Timp de patru zile vei putea vedea, la Cinema Elvira Popescu, 11 filme din sapte tari si din spatii culturale extrem de diverse, de asemenea vei putea participa la ateliere si dezbateri, toate abordand cele mai neasteptate si actuale aspecte ale vietii urbane.

VINERI, 14 NOIEMBRIE

Eddie Griffin vine la Bucuresti. Da, ai auzit bine. Vineri esti asteptata la cinematograful Patria la o seara unica in compania unuia dintre cei mai cunoscuti actori si interpreti de stand-up comedy. Evenimentul face parte din turneul „Living Legend'. Noi iti sugeram sa-ti iei bilet mai repede, daca nu ai facut-o deja, pentru ca toate show-urile anterioare au fost sold-out. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle