Ce facem in weekendul 15 – 17 iunie. Recomandarile revistei BeWhere!

Acest sfarsit de saptamana sta sub semnul a doua mari evenimente: Street Delivery 2012 si OST Fest. Unul este dedicat proiectelor artistilor autohtoni, celalalt ii aduce la Bucuresti pe Mötley Crüe, Manowar si Motorhead.
 

Glam rock si metal, la OST Fest

Este primul weekend al acestei veri dedicat exclusiv muzicii rock. Este pentru prima data cand ii vom vedea la Bucuresti pe extravagantii Mötley Crüe. Pe acelasi afis stau W.A.S.P. Si Manowar, iar daca doriti o prezentare in cifre, se anunta 62 de ore de muzica, peste 30 de formatii si doua scene.

Vocile feminine Holyhell si Steelborn cu siguranta va vor inspira, iar pentru o doza soc mergeti pe mana Megadeth sau Motörhead, formatii care vor incheia cele trei zile de festival.

Programul complet al festivalului:
Vineri, 15 iunie, scena 1: Armies of Enlil, Psychogod, White Walls, Exodus, Overkill, Dimmu Borgir, Mötley Crüe; Scena 2: Infected Rain, Finsterforst, Warchant, Thrnafire, Claymore.
Sambata, 16 iunie, scena 1:Desant, Mystery, HolyHell, Trooper, Europe, Manowar; Scena 2: Steelborn, Addiction, Syn Ze Sase Tri, Gothic, Incipient.
Duminica, 17 iunie, scena 1: Reborn, Metrock, Lake of Tears, W.A.S.P., Megadeth, Motörhead; Scena 2: Tiarra, Khors, Code Red, Shifting Sands, Voodoo.
OST Fest, Romexpo, 15-17 iunie.
Pret abonamante: 150 – 800 lei. Pret bilete: 90 – 500 lei.

Street Delivery 2012

Intr-un singur weekend din an pietonii sunt stapani pe o strada din Bucuresti si pe una din Timisoara. La sfarsit de saptamana, in zilele de 15, 16 si 17 iunie punem semn „Interzis pentru masini” pe strada Pictor Arthur Verona din Capitala. E liber pentru proiecte… in strada. Editia de anul acesta aduce o schimbare, va fi una mai matura si mai responsabila. „Nu vrem sa pierdem din inertie motivatia primara, dar nici sa ratam din fixism evolutia recenta a urbei si a societatii civile. Street Delivery este un joc cu miza anticipata, insa cu reguli impuse de participanti. Ce facem noi este sa redefinim scopul astfel incat lumea, cetatenii implicati sa il recunoasca atunci cand il ating”, a declarat, pentru BeWhere!, Valentin Salageanu, unul dintre organizatorii evenimentului. Artisti, arhitecti, muzicieni, locuitori ai strazii si toti cei care doresc sa se faca vazuti si auziti vor locui in strada timp de trei zile si va asteapta in vizita!

Teatru: D’ale noastre… spuse de Caragiale si Gigi Caciuleanu

Caragiale pe limba lui Gigi Caciuleanu inseamna un spectacol intre teatru si dans. "Nu poti sa spui Caragiale fara a-i include pe Catavencu, Zoe, Nae Girimea, „curat-murdar”, Mitica, Domnul Goe… Astea au ramas pe veci. Aici este marea arta a lui Caragiale. Il recunosti in frumusetea mahalalei, in perfidia unui ras, in mondenitati. Caragiale reuseste cu mare usurinta sa scoata masca lui Mitica si sa-l transforme in altceva", spune Gigi Caciuleanu.

  • TNB, Sala Mare, 15 si 17 iunie, 20:00

Cartea de duminica: Doamna Dalloway de Virginia Woolf

Minunata coincidenta, cartea Virginiei Woolf povesteste o zi din „mijlocul lui iunie”, dar din cu totul alt timp si spatiu: cel al Angliei interbelice. Doamna Dalloway este o femeie trecuta de cincizeci de ani, cu „ceva de pasare” in infatisarea ei, foarte preocupata de pregatirile pentru serata pe care urmeaza sa o dea. Strabate Londra dupa cumparaturi si toate gandurile care ii trec prin minte, de la lista invitatilor la intrebari mai grave precum „oare mi-am ales bine sotul?”, compun carnea acestui roman sclipitor, cursiv cum numai fluxul constiintei poate fi, tragic fara ostentatie si amuzant cu delicatete.

  • Doamna Dalloway de Virginia Woolf, Editura Humanitas Fiction, 236 pag., 27 lei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle