3 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți pierzi timpul

Dacă nu îți dorești să fii dezamăgită și să suferi din dragoste, este recomandat să eviți aceste tipuri de bărbați, deoarece nu aduc nimic bun în viața ta.

3 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți pierzi timpul

Să ieși la întâlniri și să cunoști diferite de bărbați poate fi o experiență… memorabilă. Lucrurile s-au schimbat în ultimii ani în urma apariției aplicațiilor de dating, însă asta nu înseamnă că ne putem feri de tipurile de bărbați care n-ar putea avea o relație sănătoasă cu nimeni.

Astfel, în ciuda oportunităților apărute, se pare că cel mai bine este să fii selectivă cu cine ieși și să nu îți pierzi timpul cu cei cu care nu vei avea cu siguranță un viitor. Dacă vrei să construiești un viitor alături de o persoană și să aveți o relație sănătoasă, este bine să eviți aceste tipuri de bărbați.

1. Bărbații imaturi

Bărbații imaturi sunt de multe ori și cei mai atrăgători. Sunt mereu distractivi, de cele mai multe ori arată foarte bine și par a fi pregătiți mereu de o nouă aventură. Ei bine, atunci care este problema cu ei?

În primul rând, în cazul bărbaților imaturi, este greu să găsești o limită a aventurilor. Le place atât de mult să trăiască fiecare moment, încât uită că au și responsabilități. Ei nu-și fac nici prea multe planuri de viitor, așa că dacă îți va propune o vacanță vara următoare, fii sigură că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

De cele mai multe ori nici nu poți fi foarte supărată, pentru că mereu găsesc cele mai bune scuze. Așadar, dacă un tip este atrăgător, spune exact ce trebuie, însă nu are planuri de viitor, ferește-te de el.

2. Cei care se concentrează doar asupra carierei

Un bărbat interesat de cariera lui poate fi perfect la început, însă dacă observi că orice altceva se află pe locul secund, este momentul să te întrebi dacă asta îți dorești cu adevărat. Astfel, dacă este tânăr și își dorește să își facă un nume și să câștige cât mai multe, șansele să își dorească o relație serioasă și nu doar o simplă aventură sunt destul de mici.

Dacă te sun rar și atunci doar pentru a dormi la el… atunci sigur nu este bărbatul potrivit pentru tine. Și nu, faptul că lucrează mult nu este o scuză. Toți oamenii își doresc o carieră de succes, însă atunci când îți pasă cu adevărat de o persoană, faci totul pentru ca relația să funcționeze.

3. Cei care nu au intenții serioase

Este important să eviți acest tip de bărbat dacă tu ești în căutarea unei relații serioase. Acești „players” sunt cunoscuți pentru modul în care abordează fiecare situație, tu ajungând destul de târziu să îți dai seama cu ce fel de persoană ai de-a face.

De obicei, ei sunt genul de bărbați care îți vor spune exact ceea ce vrei să auzi, însă dacă vei fi atentă, vei putea găsi similarități în discuțiile cu toți bărbații de acest tip. Ei nu te includ și pe tine în planurile lor de viitor.

Citește și:
7 reguli secrete de atracție, dovedite științific

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle