Horoscopul zilei de 24 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Astăzi te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în sine iese la iveală în multe contexte în care te vei afla. Planurile personal și profesional se intercalează destul de mult, iar energia negativă care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Te-ai maturizat mult în ultima perioadă, nimeni nu poate contesta acest aspect. Cu toate astea, nu alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Fiecare își dorește ceva de la tine, știi și simți asta. Cu toate astea, nu trebuie să faci din fericirea celor din jur, prioritatea ta. Nu uita de sine! Lucrurile se precipită destul de mult în anumite sectoare ale vieții tale, dar știi că tu ești singura care te poate ajuta să ieși la liman.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de vineri se află sub influența atroce a lui Saturn. Totul este ”mascat” în alb sau negru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Ești mult prea naivă sau credulă chiar și atunci când în jurul tău evenimentele care au loc sunt destul de serioase. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, trebuie să ai încredere în propriul destin.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 aprilie 2020

În viața ta are loc o schimbare fundamentală de energii. Acum totul ți se pare accesibil și realizabil. Capacitatea ta de autovindecare te-a ajutat încă o dată să ieși învingătoare în urma unor bătălii cruciale pentru echilibrul tău psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Îți place să joci întotdeauna cu cărțile pe față, chiar dacă asta presupune să îți asumi mai multe riscuri. Atunci când vine vorba de relațiile pe care încerci să le construiești cu cei din jur, îți dai seama că renunți la o serie de prejudecăți pentru ca lucrurile să decurgă așa cum îți dorești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Pe parcursul zilei, casa zodiei tale va fi ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Este important să îți găsești motivația necesară pentru a te detașa de toate persoanele toxice din viața ta.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine din anturajul tău. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult. Colaborarea pe care o începi de curând cu un partener de afaceri, te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Noul tău mod de lucru va fi proiectat sub forma unor idei revoluționare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Nimic din jur nu pare să strice armonia dintre tine și partenerul de viață. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. Ziua se anunță destul de dificilă în ceea ce privește cariera.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 aprilie 2020

Firea dinamică care te caracterizează te îndeamnă să îți aloci tot felul de obligații sociale, dar acest lucru nu pare să fie în avantajul tău. Lucrurile se precipită destul de mult, iar dezorganizarea de care ai parte îți va afecta destul de mult viața.
Articole astro