Horoscop săptămânal: 9 – 15 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9 - 15 noiembrie 2020

Nu are niciun rost să îți începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane din anturajul tău. Cei care nu îţi apreciază dedicarea şi încrederea nu merită timpul tău. La birou ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important este foarte aproape, iar tu te simți în impas la nivel creativ.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9 - 15 noiembrie 2020

În zilele care urmează te vei simți inspirată să schimbi anumite lucruri din viața ta. În multe din situațiile în care te vei afla, îți dai seama că nu mai ai nevoie de confirmarea celor din jur. Modul în care faci alegeri s-a modificat radical în ultimele luni. Din punct de vedere emoţional, vei fi foarte liniştită şi dornică de a face totul pentru a menține armonia în jurul tău.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 - 15 noiembrie 2020

Perioada care urmează este marcată de calm, de linişte interioară, de melancolie şi de introspecție. Îţi îndrepţi atenţia către familie şi către prietenii apropiaţi. Parcă mai mult ca oricând îţi dai seama că sunt cele mai valoroase părţi din viaţa ta. Nu lăsa negura în care te scufunzi din copilărie să îți influențeze radical viața! Ai mai mare grijă de tine!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9 - 15 noiembrie 2020

Această săptămână este definitorie pentru tine. Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Mai mult, îți onorezi cu mândrie poziția față de o anumită persoană care te-a rănit. Reușești să fii detașată și să nu mai iei nimic personal din ceea ce se întâmplă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9 - 15 noiembrie 2020

Acordă-ți timp și răbdare pentru procesul laborios de dezvoltare spirituală în care te afli! Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care acestea o ascund.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 - 15 noiembrie 2020

În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Indiferent de ceea ce se întâmplă la nivel energetic ești nerăbdătoare și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9 - 15 noiembrie 2020

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 - 15 noiembrie 2020

Ai senzația că totul devine tot mai dificil de obținut. Astrele vor încerca să te "domine" pe parcursul întregii săptămâni și poate din această cauză lucrurile ți se vor părea mult mai greu de armonizat. Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite "ancore toxice".

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 - 15 noiembrie 2020

Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Astrele vor pulsa destul de mult în sectorul financiar. Este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 - 15 noiembrie 2020

De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Citești tot mai multe cărți despre tot ceea ce reprezintă creierul uman, pentru că ai nevoie de răspunsuri.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 - 15 noiembrie 2020

Atitudinea drastică pe care o adopți te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țin în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai deoarece te identifici cu propriile sentimente. Acest comportament poate fi caracterizat ca fiind romantic având în vedere încărcătura emoțională pe care o poartă cu sine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9 - 15 noiembrie 2020

Această săptămână este potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar nu și cu activități care vizează propriul echilibru.
Articole astro