Horoscop săptămânal: 8-14 martie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 martie 2021

Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. În plan personal faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 martie 2021

Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Venus și Saturn. Energia lor va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 martie 2021

Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emotional. Și tu, și ei acționați prin prisma propriul ego. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. La birou se întâmplă lucruri pentru care ți-ai dori să nu te mai consumi.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 martie 2021

Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură. Oamenii cu care locuiești sub același acoperiș reprezintă catalizatorul fericirii tale.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 martie 2021

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să "reconstruiești". Acordă-ți timp și răbdare pentru acest proces laborios. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care acestea o ascund.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 martie 2021

Majoritatea relațiilor din viața ta îți "acoperă" nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie transmis către cei din jur într-o manieră cât mai autentică.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 martie 2021

La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta. Succesul este de partea ta atâta timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna. Lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să crezi în tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 martie 2021

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 martie 2021

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. Vibrația energetică pe care o resimți pe te ajută să îți duci la îndeplinire obiectivele. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 martie 2021

Este de preferat să nu vorbești prea mult cu cei din jur despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. De cele mai multe ori energia negativă pe care o "recepționezi" de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Pentru a fi sigură că lucrurile vor lua forma pe care ți-o dorești, trebuie să rămâi mereu conectată la acele emoții constructive care te ajută să îți menții intactă motivația.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 martie 2021

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de colegi. Nu reușești să preiei inițiativa. Mereu sunt alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni. Riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă care, cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 martie 2021

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase "părți" ale vieții tale. Acum simți nevoia să le arăți celor din jur gratitudinea pe care o resimți. Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai. Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc.
Articole astro