Horoscop săptămânal: 8 – 14 iulie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8 - 14 iulie 2019

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te "accesezi" într-un mod mult mai profund.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8 - 14 iulie 2019

Punctul tău de vedere este de multe ori susținut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Oamenii de valoare din viața ta te ajută întotdeauna să găsești soluții creative la problemele cu care te confrunți. Chiar dacă unele demersuri pentru reușite sunt mai dificile, nimic nu te oprește din a îndeplini ceea ce îți propui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 - 14 iulie 2019

Modul în care reușești să te definești acum ca persoană aduce multă armonie în viața ta. Capacitatea ta de autoanaliză îți oferă răspunsuri importante în raport cu motivația din spatele alegerilor pe care le faci. Te simți mai sigură pe tot ceea ce reprezinți, iar această deschidere atrage în viața ta oameni frumoși, armonioși, calzi și autentici.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8 - 14 iulie 2019

O veste neașteptată te va scoate destul de tare din zona de confort. Cu toate astea, îți dai seama că ceea ce trăiești este o adevărată lecție de viață și te ajută să faci o selecție destul de riguroasă în raport cu cei care "gravitează" în jurul tău. Nu ești dispusă să faci niciun fel de compromis atunci când vine vorba de viața profesională.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8 - 14 iulie 2019

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza nesiguranței. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 - 14 iulie 2019

Nu încetezi să pui la îndoială sentimentele sau intențiile celor din jur, iar acest proces nu aduce nimic benefic în viața ta. Ar trebui să înveți să iei lucrurile ca atare și să profiți, în sensul bun, de toți și toate cele care sunt în jurul tău. Zilele acestei săptămâni sunt destul de încărcate, mai ales atunci când vine vorba de obiectivele profesionale.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8 - 14 iulie 2019

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoie. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi răbdătoare și perseverentă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 - 14 iulie 2019

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Adopți o atitudine retrasă, diplomată pentru că viața ți-a demonstrat că a fi prea vocală poate fi în dezavantajul tău.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 - 14 iulie 2019

Uneori încerci destul de agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Împlinirea pe care o trăiești în plan personal te ajută întotdeauna să faci față provocărilor de zi cu zi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 - 14 iulie 2019

Nu reușești să te înfrânezi atunci când faci remarci negative la adresa anumitor oameni. Starea de iritare pe care cei din jur ți-o provoacă te frustrează peste măsură și te face să îți pierzi concentrarea asupra lucrurilor care contează cu adevărat. În perioada următoare este important să îți definești cât mai clar prioritățile pentru a reuși să ajungi la echilibru în raport cu propriile nevoi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 - 14 iulie 2019

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Cei din familie sunt învățați cu acest comportament, dar în plan profesional sau social este posibil ca aparențele să conteze mult prea mult pentru persoanele cu care interacționezi. Încearcă să lucrezi la comunicare și la modul în care transmiți mesajele.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8 - 14 iulie 2019

Viața ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită și de a te apropia la un nivel mai profund de cei din viața ta care contează pentru tine. Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare, dar asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă.
Articole astro