Horoscop săptămânal: 8-14 ianuarie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 ianuarie 2018:

Începutul anului îți aduce multe promisiuni în ceea ce privește viața sentimentală. Călătoria din timpul sărbătorilor din care te-ai întors te face să te simți mai sigură pe sentimentele pe care le ai și pe ceea ce îți dorești de la relația actuală. La birou ai parte de o săptămână plină de provocări, exact așa cum îți place.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 ianuarie 2018:

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. În zilele ce urmează dorești să petreci mai mult timp cu persoana iubită și nu vei mai sta până târziu la birou. În a doua jumătate a săptămânii, emoțiile pe care le trăiești vor fi din ce în ce mai puternice. Prin urmare, acționezi extrem de precaut indiferent de situația în care te afli.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 ianuarie 2018:

Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă propice pentru dezvoltare. Oportunitățile de care ai parte te vor face să îți dai seama de drumul pe care îți dorești să pășești. Chiar dacă partea decizională îți dă din nou bătăi de cap, reușești să faci alegerile corecte. Zilele de joi și vineri se află sub influența lui Saturn. Starea iritantă pe care o ai se intensifică fără vreo cauză anume.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 ianuarie 2018:

Se pare că începutul acestei săptămâni va fi unul semnificativ pentru ține. Viața ta se va schimba radical după o perioadă în care ai fost pur și simplu devastată de probleme. Relația de cuplu a fost marcată de momente dificile și tensionate. Tranziția emoțională în care încă te afli îți consumă destul de mult energia psihică. Cu toate acestea, reușești să ai o săptămână productivă la birou.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 ianuarie 2018:

Ai norocul să fii înconjurată de persoane apropiate care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște. Deși te afli la un job pe care ți l-ai dorit, simți cum teama îți inundă mintea. Poate această oportunitate de care ai parte este ceea ce ai nevoie pentru a-ți resuscita cariera. Sfârșitul de săptămână se anunță a fi diferit pentru tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 ianuarie 2018:

Cei din jur au tendința de a-ți critica deciziile. Începutul de săptămână nu este unul prielnic pentru tine. Această situație nu îți va fi pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul. În ceea ce privește relația personală, te afli într-un moment de cotitură. Simți că persoana de lângă tine nu este ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 ianuarie 2018:

Această săptămână este cea mai bună perioadă pentru tine din toate punctele de vedere. Profesional vorbind, reușești să te adaptezi destul de repede la noul loc de muncă. Reușești să te faci plăcută de către colegi și să te integrezi ușor în echipa din care faci parte. În familie, ai parte de o surpriză plăcută din partea celor dragi. Deși simți că poate nu o meriți, sufletul îți tresare de bucurie.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 ianuarie 2018:

Venus, planeta iubirii, își va exercita energia într-un mod destul de profund. În această săptămână vei avea parte de mult erotism și romantism. Dezvoltarea într-un sens pozitiv continuă să se manifeste destul de intens și în ceea ce privește cariera. Șeful direct te responsabilizează în raport cu un proiect de mare anvergură. Această șansă este tot ceea ce îți doreai!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 ianuarie 2018:

Impetuosul Marte îți va restarta viața sentimentală. La începutul săptămânii vei trăi momente intense pe plan emoțional. Relația pe care o ai în momentul de față te împlinește din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, consideri că vrei să aduci ceva nou în ea. Surpriza pe care o pregătești partenerului îți consuma o mare parte din timp. Este de la sine înțeles că viață profesională va fi neglijată.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 ianuarie 2018:

Te simți protejată, iubită și apreciată. Acest sentiment de împlinire ți se pare cel mai de preț lucru pe care îl ai în momentul de față. Chiar dacă ai trecut prin mai multe încercări până când ai ajuns aici, ești conștientă că tot ceea ce ai acum meriți cu adevărat. Deși ești o fire sceptică, de această dată nu încerci să găsești explicații. Este o atitudine potrivită!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 ianuarie 2018:

Încearcă să rămâi mereu la fel de îndrăgostită ca acum! Această săptămână ți se relevă într-un mod cu totul deosebit. Emoția pe care o simți în preajma persoanei iubite te face să îți pierzi rațiunea. În plan profesional reușeșți să aduci schimbările pe care ți le doreai de mult timp. Te simți atrasă de noi domenii precum psihologia. Faci din nou o prioritate din dezvoltarea personală.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 ianuarie 2018:

În această săptămână astrele îți pregătesc contextele potrivite în cadrul cărora să îți manifești dragostea și aprecierea față de cei din jur. Firea ta pragmatică este de multe ori și inflexibilă. La birou nu reușești să îți găsești energia necesară pentru tot ceea ce ai de făcut. Deși încrederea ta în prieteni este ceva de nestrămutat, ai parte de multe dezamăgiri în această săptămână. Este un moment potrivit să începi să te respecți mai mult.
Articole astro