Horoscop săptămânal: 7-13 februarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 februarie 2022

Obiectivele pe care le ai în minte necesită concentrare și determinare. Prezența Soarelui va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei. Firea rebelă a unor persoane din viața ta te îndeamnă și pe tine să ieși mai mult din zona de confort. Alături de tine vor rămâne întotdeauna cei care te apreciază cu adevărat, fără doar și poate.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 februarie 2022

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pentru starea ta de bine. Este ca și cum mereu te afli la mâna celor din jur și dispoziția ta psihică este direct afectată de atitudinile și comportamentele celorlalți. În weekend este de preferat să te odihnești mai mult.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 februarie 2022

Suprasolicitarea psihică din timpul săptămânii se va resimți profund în fiecare seară. Odată ce ai ajuns acasă de la birou, ai senzația că te scufunzi într-un sentiment de neadecvare profund. Tot ceea ce se întâmplă în jur te consumă și te face să ai așteptări în raport cu propria persoană. Pui mult prea multă presiune pe tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 februarie 2022

Oricât de pasionată ești de ceea ce faci în plan profesional, trebuie să știi cum să echilibrezi balanța pentru ca focusarea ta pe acest sector al vieții să nu îți afecteze relațiile. Pe parcursul acestei săptămâni te vei provoca din ce în ce mai des să ieși din zona de confort. Este reconfortant să îți descoperi noi limite.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 februarie 2022

Având în vedere că ești sigură pe tot ceea ce reprezinți ca profesionist, nu ai cum să dai greș cu inițiativele pe care le ai. În plan personal însă, ai o personalitate destul de "alunecoasă". În orice context în care te afli, te plângi de neajunsurile din viața ta, chiar dacă ești conștientă că acest gest poate deveni deranjant pentru cei din jur.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 februarie 2022

În cea mai mare parte a timpului, alegi să vezi partea plină a paharului deoarece ești conștientă că tu ești singurul "dirijor" al propriei vieți. Pentru tine această săptămână este despre conectare cu sine. Astrele te însoțesc pe drumul pe care îl alegi, dar este important să fii conștientă și de riscurile pe care ți le asumi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 februarie 2022

Pare că în fiecare zi care trece duci "bătălii" în raport cu propriile emoții. Indiferent despre ce sector al vieții este vorba, ești reticentă în fața unui "nou început". Atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat, compromisul poate fi uriaș și ție îți lipsește cu desăvârșire capacitatea de a găsi un echilibru în astfel de contexe.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 februarie 2022

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea de care te înconjori.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 februarie 2022

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Dispoziția pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută foarte mult în schimbarea dinamicii de care ai parte. Deși ești dispusă să cedezi în fața cerințelor anumitor persoane, poate nu este cea mai bună alegere.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 februarie 2022

Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. Raportarea la sine devine extrem de importantă pentru tine și pentru echilibrul din relațiile importante pentru tine. Totodată ești conștientă că este nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri din viața ta. La birou te simți pregătită să faci față unor proiecte din ce în ce mai complexe.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 februarie 2022

Mișcarea fizică constantă te ajută să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Această săptămână îți oferă oportunitatea de a petrece timp alături de cei dragi și o să profiți la maxim de compania lor.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 februarie 2022

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică a planetelor Saturn și Marte, zilele acestei săptămâni vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.
Articole astro