Horoscop săptămânal: 5-11 septembrie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 septembrie 2022

După o tranziție dificilă, "roadele" îți sunt oferite în plan profesional. Toamna se numără bobocii, iar pentru tine se pare că în această primă săptămână din septembrie se vor număra oportunitățile extraordinare de dezvoltare. Pentru perioada următoare, a rămâne în contact cu sine rămâne principala prioritate.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 septembrie 2022

Pentru ca cei din jur să se bucure de atenția și afecțiunea ta, știi prea bine că trebuie să fii bine cu tine. Neajunsurile emoționale au fost mereu sursa anxietății tale. Dintotdeauna ai trăit sub semnul întrebării. Începutul toamnei este potrivit pentru a face lucrurile diferit de data aceasta. La birou se anunță zile lipsite de agitație.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 septembrie 2022

Cerințele, așteptările, nevoile celor din jur par să "curgă" din toate părțile. Cu siguranță, multe din limitele sau barierele de care ai avea nevoie, nu sunt foarte bine definite. Încă te mai lași cucerită de anumită stări emoționale de moment și uiți de propriile obiective. Viața profesională îți oferă confortul financiar de care ai nevoie.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 septembrie 2022

Atunci când vine vorba de relația personală, te simți constrânsă cu privire la anumite aspecte. Îți este destul de dificil să găsești o cale de mijloc pentru a comunica mai eficient cu partenerul. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge să îți ghideze toate acțiunile. Din păcate, acest mod de a reacționa în fața situației în care te afli te va duce la o stagnare greu de combătut.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 septembrie 2022

Pe parcursul acestei săptămâni reușești să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine, chiar dacă familia îți reproșează mereu acest aspect. Din păcate, acum nu este momentul potrivit pentru a face alegeri ghidate de emoții. Acestea presupun riscuri pe care simți că nu ți le poți asuma.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 septembrie 2022

Astrele vor "mixa" energiile din jurul tău. Tu vei fi tot mai debusolată. Acționezi prin prisma sentimentelor, dar asta nu este suficient pentru a avea relații autentice. Este esențial să existe un proces continuu de dezvoltare între tine și persoanele în cauză. Nu încerca să îți mai asumi acțiuni sau comportamente care nu au nicio legătură cu tine!

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 septembrie 2022

Un Saturn destul de activ va încerca să te forțeze să crezi mai mult în propriile visuri. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Spre sfârșitul săptămânii devii conștientă de un lucru evident și anume că tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume din interiorul tău.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 septembrie 2022

Pe parcursul întregii săptămâni ai o stare euforică. Ai senzația că întreg universul este părtaș la frumusețile care îți sunt date să le trăiești și conlucrează neîncetat la fericirea ta. În plan profesional ai parte de oportunități de avansare, însă pentru moment nu îți dorești acest lucru. Ai nevoie de timp pentru familie și pentru proiectele personale pe care le ai deja în desfășurare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 septembrie 2022

Visurile pe care le ai în plan personal ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții. Dacă vei acționa astfel, vei reuși să minimalizezi posibilitatea unui eșec. Chiar dacă distanța față de anumite persoane este de mii de kilometri, sentimentele nu par să cunoască această noțiune de spațiu. Pentru tine asta reprezintă esența relațiilor din viața ta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 septembrie 2022

Nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi la voia întâmplării. Începutul toamnei îți aduce o serie de noutăți pe toate planurile, iar tu ești pregătită pentru orice provocare. Stabilitatea de care ai parte în viața personală este concludentă pentru tot parcursul tău emoțional. Cu fiecare experiență "ai crescut" tot mai mult și asta se percepe clar de către cei din jur.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 septembrie 2022

Dacă intențiile pe care le ai nu sunt susținute de acțiuni, totul rămâne fără sens. Atunci când știi că cei din jur te sprijină necondiționat, câștigi mult mai multă încredere în propriile visuri. Indiferent de ceea ce îți dorești să faci în plan profesional, ai încredere că direcția spre care te îndrepți este cea care îți va aduce succesul pe care ți-l dorești.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 septembrie 2022

Familia este un fel de catalizator atunci când vine vorba de fericirea ta. Dintotdeauna ți-a oferit necondiționat susținerea, iar asta te-a ajutat să fii încrezătoare cu privire la propriile acțiuni. Din cauza evenimentelor stresante de care vei avea parte în această săptămână, vei ajunge să simți prea multă presiune pe proprii umeri.
Articole astro