Horoscop săptămânal: 5-11 decembrie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 decembrie 2022

Firea ta duală se va află în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta. Înconjoară-te de persoane care te pot sprijini exact așa cum ai nevoie.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 decembrie 2022

Schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită și deprimată. Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă intențiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reușești să le transpui în plan social. Expune-ți intenţiile într-un mod clar şi concis!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 decembrie 2022

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Ești atentă la ceea ce îți transmite corpul, la modul în care te simți în anumite contexte, la auzul anumitor vorbe, în anumite situații stresante și astfel faci un fel de "radiografie" emoțională. Nu ești încântată de ceea ce descoperi, dar îți dorești să fii în contact cu sine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 decembrie 2022

Zilele acestei săptămâni de decembrie aduc zâmbete în viaţa ta. Dacă este vorba despre carieră, astrele se "agită" să ai parte oportunităţi interesante. Trebuie să fii receptivă și să atragi șansele de partea ta. Încercările celor din jur de a te induce în eroare nu vor avea succes. Ai încredere în propriile abilități și îți cunoști limitele.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 decembrie 2022

Libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Da, îți place să fii înconjurată de persoane de calitate, cum le zici tu, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii atât de tranșantă cu cele pe care nu le placi. Perioada aceasta a sărbătorilor te poate transpune în stări de melancolie profundă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 decembrie 2022

Alegi să vezi partea plină a paharului deoarece ești conștientă că tu ești singurul "dirijor" al propriei vieți. Pentru tine această săptămână a lunii decembrie este despre echilibru. Te agită destul de mult haosul care se instalează la nivel social. Nu vei înțelege niciodată ce reprezintă de fapt sărbătorile pentru toți cei din jur. Oare nu este despre iubire, momente de tihnă, repaus?

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 decembrie 2022

Influența pe care o ai uneori asupra celor din jur este de natură "vindecătoare". În orice context te-ai afla, ai mereu un cuvânt de bine de spus în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă de multe ori și ție îți este dificil să priveși cu seninătate anumite situații, ești de părere că este esențial să ne "antrenăm" în acest sens… Pentru propria stare de bine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 decembrie 2022

"Fugi" mereu doar după lucruri autentice. Nu faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. Săptămâna aceasta te va pune față în față cu situații limită. A le face față cu succes presupune maturizare și dezvoltare din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 decembrie 2022

Simți ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Cu toții o simțim. Dar ce se întâmplă când lucrurile iau o formă total diferită? În aceste situații, ai nevoie să fii mai tolerantă față de tine sau față de cei din jur. Propria inflexibilitate este cea care te rănește. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 decembrie 2022

Atunci când vine vorba de anumite aspect emoționale, practica este esențială. Pentru a avea succes în ceea ce faci, trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de "nuanțarea" lucrurilor. Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 decembrie 2022

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Te concentrezi pe nevoia de a-ți pregăti căminul pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru tine, acesta este cel mai important ritual din timpul anului. Totodată, această activitate te ajută să te retragi din agitația din plan social.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 decembrie 2022

Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. "Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Vei avea alături persoane care vor încerca să te ajute, dar nevoia ta de a fi singură va fi cea care îți va ghida acțiunile.
Articole astro