Horoscop săptămânal: 5 -11 aprilie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 aprilie 2021

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. Încă de la începutul săptămânii, la birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îți afecteze viitorul profesional. Îți dorești să fii remarcată, acest lucru este evident.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 aprilie 2021

Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Pentru tine termenele de predare "strânse" sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Anxietatea colectivă pe care o recunoști în dinamica propriei familii are drept sursă experiența de viață a fiecărui membru care face parte din ea.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 aprilie 2021

În viața ta nu accepți nimic forțat. Dificultățile de comunicare pe care le întâmpini în raport cu anumiți membri ai familiei te fac să îți dai seama că ai nevoie să te retragi pentru o perioadă din mijlocul acestor contexte. Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 aprilie 2021

Pentru zodia ta, nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Chiar dacă sunt destul de multe contexte care ne aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Indiferent că suntem de acord sau nu cu acest adevăr, avem puterea să modificăm"șinele" propriului drum.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 aprilie 2021

Zilele noii săptămâni sunt destul de dificile din cauza situațiilor ciudate în care te vei afla. Indiferent de prognoza meteorologică care se anunță, tu o să te afli mereu în mijlocul naturii. Anumite evenimente care au loc îți dau tot mai multe indicii că ceea ce trăiești nu este tocmai autentic, iar oamenii din jur se raportează într-un mod total diferit la tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 aprilie 2021

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii săptămâni. De multe ori, alegi doar să vorbești, iar acțiunile tale nu susțin nimic în acest sens. Chiar și atunci când cei de jur încearcă să vină spre tine, știi că nu vei accepta decât ceea ce îți aduce împlinire. Acum reușești foarte bine să îți recunoști emoțiile.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 aprilie 2021

Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri care nu îți au rostul. Sensul anumitor întâmplări de care ai parte ți se va revela la momentul oportun. Dacă îți dorești decizii asumate, este important să acorzi timp și răbdare procesului de alegere. Nu mai grăbi lucrurile! Demersurile pe care le faci, cu consecvență, pentru recâștigarea încrederii în sine, dau rezultate.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 aprilie 2021

În zilele care urmează reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective legate de carieră. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această dinamică pe care o ai în raport cu cei dragi îți oferă întotdeauna confort psihic. Prima planetă care va aduce schimbarea în viața în perioada următoare este Saturn.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 aprilie 2021

În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-a adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Vacanța de primăvară pe care o planifici te va ajuta să îți recapeți vitalitatea.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 aprilie 2021

Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Ești mult prea categorică cu anumite persoane, deși știi că acest comportament atrage după sine doar reacții negative și deloc afecțiune și înțelegere. Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 aprilie 2021

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești. Niciodată nu ai fost mai confuză decât acum. Deși primești multe sfaturi de la persoane apropiate, ești conștientă că tu ești singura responsabilă de schimbările care vor apărea în viața ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 aprilie 2021

Indiferent că este vorba de carieră, de viața personală, de relațiile cu cei din jur, vei reuși să îți asculți intuiția și să întreții acea stare de echilibru profund. Perioada următoare este pentru tine pretextul perfect pentru a te dedica celor dragi. Tot ceea ce faci pentru cei din jur are la baza sentimente profunde de afecțiune și recunoștință.
Articole astro