Horoscop săptămânal: 31 mai – 6 iunie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 31 mai - 6 iunie 2021

Chiar de la începutul săptămânii vei resimți nevoia de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău. Totul este confuz pentru tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 31 mai - 6 iunie 2021

Zi de zi duci "bătălii" în raport cu propriile sentimente și emoții. Ești reticentă în fața unui "nou început", mai ales atunci când în joc se află lucruri sau valori în care crezi cu adevărat. Îți este frică că acțiunile tale le vor "strica". Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 mai - 6 iunie 2021

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Începutul acestei veri aduce o îmbunătățire a tonusului psihic. Vitalitatea care te caracterizează își "reintră" în drepturi. Totul îți va fi mult mai clar și astfel și acțiunile tale vor fi mai exacte.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 31 mai - 6 iunie 2021

Nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi la voia întâmplării. Chiar dacă această vară pare să îți aducă o serie de noutăți pe toate planurile, tu ești pregătită pentru orice provocare. Stabilitatea de care ai parte în viața personală este concludentă pentru tot parcursul tău emoțional. Cu fiecare experiență "ai crescut" tot mai mult și asta se vede.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 31 mai - 6 iunie 2021

La începutul acestei veri au loc multe schimbări bruște de situație. Energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Lucrurile se derulează în jurul tău într-un ritm amețitor. Te lași "înșelată" de aparențe. Universul tău interior și propriile emoții sunt duale și nu te mai poți încredere nici măcar în propria persoană.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 mai - 6 iunie 2021

Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te "blochează" la nivel energetic. Ai răbdare cu tine! O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita destul de mult. Îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 31 mai - 6 iunie 2021

Ești dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Comportamentul tău exuberant este însă deranjant pentru anumite persoane. Mai ales cei care te cunosc cu adevărat pot susține acest adevăr. Mai mult decât atât, devii chiar și intruzivă doar pentru a te asigura că nu treci neobservată. Ar fi bine să mai încetezi să pretinzi lucruri.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 mai - 6 iunie 2021

Comunicarea este un proces permanent. Lucrurile sunt mult mai complexe decât unele discuții pasagere sau declarații punctuale cu privire la ceea ce simțim. Dacă intențiile pe care le ai nu sunt susținute de acțiuni, totul rămâne fără sens. Atunci când știi că cei din jur te sprijină necondiționat, câștigi mult mai multă încredere în propriile visuri.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 mai - 6 iunie 2021

Pentru perioada următoare, nu ai niciun plan stabilit și obiective profesionale notabile de îndeplinit. Libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Da, îți place să fii înconjurată de persoane de calitate, cum le zici tu, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii atât de tranșantă cu cele pe care nu le placi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 mai - 6 iunie 2021

Te îndrepți spre direcția greșită în plan profesional. Deși dintodeauna ți-ai dorit o viață activă și provocatoare în acest sens, destinul ți-a demonstrat că fericirea, pentru tine, nu este acolo. Ideea de familie, de timp petrecut alături de cei dragi, este mai presus de orice. Poate este momentul să lași lucrurile să decurgă de la sine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 mai - 6 iunie 2021

Îți este dificil să recunoști asta, dar te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații. Este în van.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 31 mai - 6 iunie 2021

Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă sumbră. Ai dori să vorbești despre ceea ce simți, dar ceva te blochează. Își dorești ca cei din jur să te observe, dar când o fac, îi respingi. Acțiunile tale sunt confuze. În viața profesională nu reusești să demarezi un proiect important.
Articole astro