Horoscop săptămânal: 30 mai – 5 iunie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 mai - 5 iunie 2022

La birou lucrurile se precipită destul de mult. Șefii vor fi puși în dificila postură de a elimina câțiva oameni din echipa din care faci parte. Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor pe care le ai stabilite împreună cu cei dragi. Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 mai - 5 iunie 2022

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Încearcă să-i faci pe cei din jurul tău să înțeleagă ceea ce este important pentru tine, dar fă acest lucru fără a avea așteptări nerealiste. În plan profesional, te simți din ce în ce mai dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 mai - 5 iunie 2022

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care ai încercat mai mereu să le "autolimitezi".

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 mai - 5 iunie 2022

Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în plan personal vor atrage după ele o serie de explicații pe care nu ești pregătită să le oferi. Dinamica actuală a legăturii dintre tine și partener nu îți mai oferă motive pentru a deveni o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Acest lucru îți dă de gândit. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 mai - 5 iunie 2022

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener, toate v-au adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Lipsa de comunicare dintre tine și cei cu care lucrezi poate duce la o serie de frustrări profesionale.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 mai - 5 iunie 2022

Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 mai - 5 iunie 2022

Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine o astfel de dinamică poate descrie "fericirea în doi". Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 mai - 5 iunie 2022

Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău. Vei pierde mult "spațiu" din punct de vedere energetic și îți va fi dificil să găsești o soluție care să te scoată din impas. În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 mai - 5 iunie 2022

Nu mai fi atât de categorică în raport cu persoanele cu care lucrezi! Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort. Ai nevoie de aceste "zile moarte" pentru a te reface din punct de vedere energetic. Tot ceea ce trăiești în aceste zile îți demonstrează cât de epuizată ești.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 mai - 5 iunie 2022

Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare. Pentru tine însă, asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă. În plan profesional este nevoie de inițiativă pentru a-ți atinge obiectivele. A discuta cu onestitate despre propriile sentimente te poate ajuta să afli și tu lucruri noi despre propria persoană.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 mai - 5 iunie 2022

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Având parte de sprijinul de care ai nevoie, ești conștientă că vei putea realiza lucruri mărețe. Pentru tine începutul este întotdeauna cel mai dificil pas.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 mai - 5 iunie 2022

Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Este posibil ca tot ceea ce se întâmplă în jurul tău să se afle sub o aură prea puțin "luminată". Vei descoperi o sursă mare de ambiguitate și în raport cu viața personală, iar totul în jurul tău pare să conlucreze împotriva echilibrului tău interior.
Articole astro