Horoscop săptămânal: 30 august – 5 septembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 august - 5 septembrie 2021

Chiar dacă la începutul săptămânii vin către tine tot felul de propuneri profesionale, nu vei acționa concret în nicio direcție. Nu te simți pregătită pentru schimbare și este în regulă să simți asta. Este confortabil să rămâi ancorată într-o anumită stare de confort și nu te minți în acest sens.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 august - 5 septembrie 2021

Faptul că accepți realitatea care te înconjoară te ajută să acționezi în direcția propriului bine. În mai multe momente din perioada următoare vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Profită de aceste experiențe revelatoare! La birou este o perioadă propice pentru a prelua inițiativa.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 august - 5 septembrie 2021

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale pe parcursul acestei săptămâni. Te lași captivă într-o stare de deznădejde. Anumite contexte te vor pune în contact cu o parte din propriile frustrări. Va fi nevoie de multă conștiință de sine pentru a descoperi ce se află în spatele acelor reacții.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 august - 5 septembrie 2021

Proiectele care se află în desfășurare au nevoie de oameni determinați ca tine. Nu plănuiești să îi schimbi pe cei din jur pentru că tot ceea ce te interesează este propriul confort. Pentru a fi bine cu tine, concentrarea trebuie să fie pe propria persoană. Această săptămână se finalizează cu o superbă ieșire în natură.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 august - 5 septembrie 2021

Te bucuri constant pentru lucrurile simple din viața ta și arăți recunoștință în acest sens. Sunt multe comportamente care te deranjează la cei din jur, dar acestea vorbesc și despre universul tău interior. A-ți îndrepta atenția către ceea ce se află în tine este cu siguranță un pas important spre vindecare emoțională.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 august - 5 septembrie 2021

Ai devenit din ce în ce mai exuberantă și dornică de a ieși în evidență cu orice preț. Comportamentul tău atrage remarci negative. Nu îți pasă de părerea celor din jur și asta este o parte sănătoasă a vieții tale psihice. Cu toate acestea, este posibil ca anumite persoane să se îndepărteze pentru că nu își mai găsesc locul în viața ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 august - 5 septembrie 2021

Săptămâna care urmează te are pe tine în centrul atenției. Chiar dacă va fi vorba de viața personală sau de cea profesională, astrele îți vor scoate în cale destul de multe provocări. Și cum ție îți place agitația, vei amplifica anumite lucruri prin tot felul de reacții sau atitudini nepotrivite.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 august - 5 septembrie 2021

Vorbești cu blândețe și înțelegere despre sine. Pentru a ajunge în acest punct, a fost nevoie de multă muncă cu tine. Tot ceea ce îți dorești în viața ta este să nu te mai anulezi pentru cei din jur. În plan profesional reușita este de partea ta. Ești o fire perseverentă și responsabilă și asta te recomandă.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 august - 5 septembrie 2021

Este important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. În zilele acestei săptămâni ai posibilitatea să aduci o mare schimbare în modul de gândire a colegilor. Vei pune toată pasiunea pe care o resimți în slujba comunicării pertinente a ideilor pe care le ai.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 august - 5 septembrie 2021

Se întâmplă multe lucruri în viața ta. Te simți epuizată din punct de vedere psihic. Partenerul de viață este o fire extrem de înțelegătoare și ai tot sprijinul său. La birou ești mulțumită de modul cum decurg lucrurile. Chiar dacă nu mai pui aceeași pasiune în ceea ce faci, știi că este vorba doar de ceva temporar.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 august - 5 septembrie 2021

În urma evenimentelor de care ai avut parte ești conștientă că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Încearcă să nu forțezi prea mult să se întâmple anumite lucruri. De cele mai multe, ai tendința de a te suprasolicita doar pentru a îndeplini niște norme în care nici măcar nu crezi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 august - 5 septembrie 2021

Neînțelegerile legate de viitor vor strica atmosfera în cadrul relației personale. Chiar dacă reușiți să vă țineti departe de anumite intrigi, câțiva prieteni comuni vor fi sursa unui conflict dureros dintre tine și partener. La nivel profesional ai parte de zile pline de reușite și provocări.
Articole astro